IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVİ PAZAR: Odbojkaši piši istoriju

Novi Pazar: Posle drugog osvojenog trofeja Super kupa u nizu, odbojkaše Novog Pazara ugostio je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac. Nakon brojnih uspega kluba u protekle dve godine, možemo reći da druženja sa odbojkašima polako postaju tradicija. Želja svih je, naravno, da započeti niz traje što duže.

“Za dve godine ovi momci su osvoili dva trofeja Kupa i dva Super kupa Srbije, što je jedan od najboljih rezultata svih odbojkaških kubova u istoriji sporta. Time se ekipa svrstala u jedan od najuspešnijih timova u Srbiji i regionu. Mi možemo biti ponosnu na rezultate OK Novi Pazar, posebno što znamo da je barem na papiru ekipa Vojvodine bila favorit. Draž sporta i jeste u tome što vam status favorita na papiru i bužet kluba ne garantuju da ćete biti najbolji. U ovom slučaju pobedili su entuzijazam i borbenost ekipe i zato im čestitam od srca. Oni su zaslužni što je 2018. najuspešnija godina novopazarskog sporta u celini i to ne treba zaboraviti. Sa druge strane, naše ulaganje u infrastrukturu u proteklom periodu takođe daje rezultate, tako da je Novi Pazar ne samo među najboljim gradovima u zemlji kada je o sportskim nadmetanjima reč, već je klub u regionu prepoznatljiv kao oaza talenata čije vreme tek dolazi”, rekao je gradonačelnik Nihat Biševac.

Čitaj još:   NOVOPAZARSKI AUTOBUS “BENKO TOURS” IZAZVAO UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI!!!

Sjajne odbojkaše očekuje nastavak duge i teške sezone, a predsednik kluba Ervin Ćorović kaže da je poslednji u nizu uspeha kluba veliki podstreg u daljem takmičenju.

“Tim je malo izmenjen u odnosu na prethodni period, ali mi na teren uvek izlazimo sa istim ciljem, da ostanemo u vrhu. Neće biti lako, postavili smo sebi ozbiljan zadatak ali uz nesebičnu podršku grada, verujem da ćemo uspeti. Grad je nekoliko godina unazad naš glavni finansijer i podrška na čemu smo beskrajno zahvalni”, rekao je Ćorović.

Odbojkaši Novog Pazara odbranili su trofej pobednika Superkupa Srbije, pošto su pred domaćom publikom savladali Vojvodinu sa 3:1 u setovima.

Odeljenje za informisamje grada Novog Pazara- Jasmina Kruševljanin Bonđuković i Senad Senko Župljanin

http://www.ibalkan.net/

Komentariši