IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TREBA PROBATI “YEŞIL ÇAY” SA BOSFORA Topi masno tkivo…

Uvjeerite se sami zašto je  “YEŞIL ÇAY”  SA BOSFORA kralj među receptima za mršavljenje!!!

ISTANBUL: Regija, Recepti, Zanimljivosti, Vijesti…petak…12.2018… 17: 59… TREBA PROBATI “YEŞIL ÇAY”  SA BOSFORA Topi masno tkivo…

Iako vam se možda čini predobro da bi bilo istinito, postoje namirnice koje vam pomažu sagorjeti masno tkivo. Ako posegnete za njima, moći ćete topiti kilograme i izvan teretane. Donosimo vam šta je i kako se konzumira “YEŞIL ÇAY”  SA BOSFORA potom pazite na kilograme.
Ovakve dobre namirnice u  kojim se nalazi  “YEŞIL ÇAY”  SA BOSFORA neće vam samo pomoći sagorjeti masno tkivo nego će vam smanjiti žudnju za nezdravim namirnicama i ubrzati metabolizam. Sagorijevat ćete kalorije čak i dok žvačete zbog određenih sastojaka koje ove namirnice sadrže. Osim što su zdrave, ove namirnice su i ukusne pa ih neće biti teško uklopiti u vaš dnevni menu. Evo našeg odabira uz koji će vam se topiti kilogrami i kalorije.
Mršavljenje pomoću čajeva nije nova stvar. Ali, ovaj recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je pravo ludilo širom svijeta a no 1 je na BOSFORU, jer bukvalno rastapa masno tkivo!!!

“YEŞIL ÇAY” SA BOSFORA

Nema boljeg sredstva za ubrzanje metabolizma i detoksikaciju od zelenog čaja jer osim što je bogat antioksidansima, uvijek je dobro došao kao napitak jer znamo koliko je važna hidratacija dok smo na dijeti. Zbog količine kofeina, odlična je alternativa kafi, a sadržaj slobodnih radikala smanjuje rizik od raka. Probajte dnevno konzumirati četiri šalice “YEŞIL ÇAY” SA BOSFORA jer će ta količina sigurno potaknuti brži rad metabolizma i samim time i brže sagorijevanje masnog tkiva.
 
Sastojci: Kašika zelenog čaja, 3 lovorova lista, štapić cimeta…
 
Priprema: Prokuhajte 800 mililitara vode, sklonite sa vatre, pa dodajte sastojke, poklopite i ostavite da odstoji petnaestak minuta, nakon čega treba da ga procijedite i popijte tokom dana.
 
Osim što je efektan, ovaj čaj je i vrlo ukusan, pa preporučujemo da ga što prije probate!!!
SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši