Crna Hronika

VAPAJ MAJKE BRANKE: DARKO Sine, nemoj da mi umreš…

PROGNOZA ZA OPORAVAK DARKA LAZIĆA VEOMA JE NEIZVJESNA! Nastradali Darko Lazić neće moći mjesecima na noge!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika,Putovanja, Vijesti, srijeda…24.10.2018… 07: 30… VAPAJ MAJKE BRANKE: DARKO Sine, nemoj da mi umreš…

Darko, sine, nemoj da mi umreš! Samo da mi budeš dobro, djete moje- rekla je kroz suze Branka Lazić, majka poznatog pjevača Darka Lazića (47), kad je saznala da joj je sin u BMW Z4 sletio s puta i prevrnuo se na krov.

Lazić je u ovom udesu zadobio teške povrede, on se nalazi u komi i ljekari KBC Zemun bore se za njegov život. Kako saznajemo, Darko je najverovatnije pijan vozio automobil svog prijatelja, i to bez vozačke dozvole, koja mu je oduzeta prije šest godina.

– Darko trenutno diše na vještačka pluća. Njegov oporavak će trajati dugo, a on po nekim prognozama neće moći da stane na svoje noge oko pola godine. Sada je najbitnije da bude sve u redu i da se on izvuče, a njegovi najbliži će dati sve od sebe da on što je prije moguće stane na noge i da sve bude kako treba- otkrio je izvor blizak porodici Lazić.

Inače, kako smo nezvanično saznali, stanje Lazića trenutno je stabilizovano, ali lkekari nisu htkeli da daju dugoročne prognoze.

Lazić ima više povreda: polomljena mu je vilica, noga mu je ispala iz kuka, polomljena su mu rebra, ali i noga na više mijesta, saznajemo nezvanično.

Ljekari takođe otkrivaju da je nezahvalno prognozirati pjevačevo dalje stanje, ali i posledice ovog udesa! Ići će se korak po korak, a sazvan je i ljekarski konzilijum. Ipak, ljekari su uvjereni da će Lazić prevazići povrede koje je zadobio u stravičnom udesu…

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

9 sati ago

JESU LI NA BHRT- u UOPŠTE SVJESNI ŠTA SU NAPRAVILI: NAKON ODLUKE SUDA FTV ponovo počela emitovati program… (foto, video)

BELMIN Karamehmedović potpisao odluku, pušten program... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08, 05. 2024… 20:…

9 sati ago

JOŠ JEDNO JEZIVO UBISTVO: Muž ubio suprugu u Gradačcu, zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?! (foto)

Danas je u Gradačcu pronađeno beživotno tijelo jedne ženske osobe za koju se vjeruje da…

9 sati ago

UŽAS u Srbiji: UČENIK PRETUKAO PROFESORA- Izbacio ga sa časa, ovaj mu razbio nos… (foto)

Bivši učenik Tehničke škole "9.maj" iz Bačke Palanke (Srbija), B.M., fizički je danas napao profesora…

10 sati ago

This website uses cookies.