UŽAS: Policija OPKOLILA bolnicu, paze da Darku Laziću ne doture DROGU!

Pjevač Darko Lazić i dalje se nalazi u KBC “Zemun”, a zbog njega je, kako Alo ekskluzivno saznaje angažovana i policija koja je opkolila bolnicu.


Naime, kako  izvor iz bolnice otkriva, zbog pjevačevih problema sa narkoticima, nekoliko dilera pokušalo je da unese nedozvoljene supstance u Darkovu sobu, zbog čega su morali da angažuju organe reda.

“Haos je zbog Darka u bolnici. Malo je sve preuveličano, ali policija mora da stoji i vodi računa o tome šta se unosi u bolnicu. Već su pokušavali da unesu nedozvoljene supstance”, otkrio je izvor.

Podsjetimo, pored brojnih problema s prelomima kostiju, unutrašnjim krvarenjem, otkazivanjem organa i hematomima po tijelu, ljekari imaju problem i sa apstinencijalnom krizom kroz koju pevač prolazi od momenta kad se probudio iz vještačke kome.

Čitaj još:   UGOVORI S ĐAVLOM: Oficiri napuštaju Vojsku Srbije i odlaze za kamiondžije...

U javnost je prije nekoliko dana dospjela informacija da je Lazić od doktora tražio da mu “donesu nešto”, pa su po svoj prilici njegovi prijatelji odlučili da mu ispune želju, vjerovatno nesvjesni da bi to moglo dodatno da mu ugrozi život, pa možda čak i izazove tragediju jer je njegov organizam a pogotovo pluća u strašno lošem stanju.

U ponedeljak je jedan muškarac pokušao da unese nedozvoljene supstance ali ga je medicinska sestra primjetila i odmah pozvala obezbjeđenje.

izvor: agencije

Komentariši