IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SNIJEG ĆE PADATI I U NIŽIM PREDJELIMA, A ONDA SLIJEDI POTOP…

U BiH će danas tokom dana biti umjereno do potpuno oblačno i uglavnom suho vrijeme, a ujutru je ponegdje moguć je slab mraz, saopštio je FHMZi BIHAMK…

SARAJEVO:BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… subota, 17.11.2018… 06: 49…  SNIJEG ĆE PADATI I U NIŽIM PREDJELIMA, A ONDA SLIJEDI POTOP…

Danas u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno vedro, uz postupno naoblačenje poslijepodne ili u večernjim satima…
 
subota 17.11.2018.
Opšta slika će, usljed više sunca, biti ljepša u Hercegovini. U Bosni će, povremeno tmurno vrijeme, kod osjetljivih osoba uzrokovati poteškoće poput glavobolje, nervoze, dekoncentracije. Preporučljivo je posvetiti više pažnje odijevanju, obzirom da će i strujanje hladnog zraka dodatno remetiti osjet ugode.   
 
U ostatku zemlje pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne ili u večernjim satima ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne je moguća pokoja pahulja snijega. Jutarnje temperature od -4 do 8, a dnevne od 3 do 14 °C.
 
U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne u Krajini, Posavini i na sjeveroistoku Bosne je moguć slab snijeg ili kiša. Poslijepodne i u večernjim satima slab snijeg je moguć u Krajini, zapadnim, jugozapadnim, jugoistočnim i djelimično centralnim područjima Bosne, a u Hercegovini kiša. Jutarnje temperature od -3 do 8, a dnevne od 2 do 13 °C.
 
U utorak oblačno vrijeme sa snijegom u Bosni, koji će tokom dana preći u kišu, a u Hercegovini s kišom. Obilnije padavine u Hercegovini, gdje se očekuje između i do 80 l/m2. Jutarnje temperature od -3 do 10, a dnevne od -1 do 13 °C.
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši