BiH

VRIJEME U BiH: Oblačno sa kišom i susnježicom, temperature do minus pet C…

DANAS, Najniža temperatura zraka izmjerena jutros u sedam sati bila je u Livnu i to minus deset, a najviša u Neumu četiri stepena Celzijusa…

SARAJEVO:BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, petak…30.11.2018… 09: 59… VRIJEME U BiH: Oblačno sa kišom i susnježicom, temperature do minus pet C…

Pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili susnježica i temperaturama od minus pet do 13 stepeni Celzijusa očekuje se u Bosni i Hercegovini narednih dana, prenosi iBalkan.net

Najniža temperatura zraka izmjerena jutros u sedam sati bila je u Livnu i to minus deset, a najviša u Neumu četiri stepena Celzijusa, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

petak 30.11.2018.
Hladno vrijeme u većem dijelu Bosne, kod hroničnih bolesnika može uzrokovati jačanje tegoba vezanih uz njihove bolesti. U Hercegovini će opšta slika biti ljepša, uz više sunca, mada će sjeverno strujanje povremeno remetiti osjet ugode. Preporučljivo je posvetiti pažnju odijevanju, osobito tokom prijepodneva. 

Danas u jutarnjim satima i prije podne, u sjeverozapadnim, centralnim, te ponegdje u istočnim područjima Bosne pretežno oblačno i maglovito, a u ostatku BiH pretežno sunčano vrijeme. U Hercegovini pretežno vedro.

Tokom dana, posupno naoblačenje sa zapada. Najviša dnevna temperatura od minus dva do četiri, na jugu od sedam do 11 stepeni.

Pretežno oblačno vrijeme u BiH očekuje se i prvog dana vikenda. Prije podne, slaba kiša ili susnježica je moguća na krajnjem zapadau i sjeverozapadu Bosne, a u Hercegoovini sa slabom kišom. Tokom dana, u cijeloj zemlji bez padavina.

http://iBalkan.net

ETO LJETO SE VRATILO, ALI NE ZABORAVITE KIŠOBRANE…

Tokom dana, u centralnim, istočnim i zapadnim područjima sa slabim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

RAZA SE NAŠLA NA METI DŽEPAROŠA: VIKALE SMO USRED BAŠČARŠIJE… (foto)

Spisateljica i influenserica Razija Čolaković bila je meta džeparoša dok je pozirala za fotografije na…

24 minute ago

ŠOKANTNA IZJAVA MILORADA DODIKA: “RS JE SPREMNA ISPLATITI FBIH  2 MILIJARDE I DATI POTOČARE DA SE RAZIĐEMO”… (foto, video)

Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik rekao je da se politički procesi ne mogu modelirati…

38 minuta ago

Elmedin Dino KONAKOVIĆ, poručio Aleksandru VUČIĆU: “Zaslužujete prezir, idemo u reviziju presude i naplatu ratne odštete” (foto, video)

“Pošto je Vučić ovakav mi ćemo na sve druge načine i dalje tražiti nadoknadu ratne…

58 minuta ago

SREBRENICA- Šta donosi 2. maj; ALIJA Tabaković: Nema drame, ima doza straha kod Bošnjaka, ne podržavaju svi Srbi MILORADA Dodika… (foto, video)

U Srebrenici bi se, barem prema najavama predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, u…

2 sata ago

Denijal GELJIĆ “Husein paša- Pljevlja”: Zabrinjava mural koji oslikava i podstiče, na stvaranje Velike Srbije… (foto, video)

Predsjednik nevladine organizacije "Husein paša- Pljevlja" ocijenio da uprava grada i dalje nastavlja sa pravljenjem…

6 sati ago

DAVOR Đenero: Biće kako Beograd kaže, jer crnogorska vlast ne donosi odluke samostalno… (foto)

Predsjednik Vlade Milojko Spajić ne može zagovarati temeljne zajedničke evropske javne politike, nego svoj opstanak…

7 sati ago

This website uses cookies.