Crna Hronika

HOROR, IZRAELCI ZASULI DAMASK RAKETAMA, GORELO NEBO! (VIDEO)

Više izraelskih raketa palo je sinoć u blizini Damaska, a većinu njih oborila je sirijska protivvazdušna odbrana…

DAMASK:Svijet, Crna Hronika, Vijesti… srijeda, 26.12. 2018. 09: 59… HOROR, IZRAELCI ZASULI DAMASK RAKETAMA, GORELO NEBO! (VIDEO)

Na društvenim mrežama internetu je objavljen video- zapis dejstava sirij-skih raketnih sistema tokom odbijanja vazdušnog napada na Damask.

“Naša protivvazdušna odbrana reagovala je protiv raketa izraelskih borb-enih aviona ispaljenih iz libanskog vazdušnog prostora i oborila većinu njih prije nego što su pogodile cilj”, naveo je vojni izvor.

Prema informacijama agencije SANA, napad su izveli izraelski avioni iz vazdušnog prostora Libana. U napadu su povređena tri sirijska vojnika.

Osim toga, oštećeno je skladište municije. Pritom su sirijski državni mediji saopštili o odbijanju nekoliko neprijateljskih napada, u gradu čule eksploz-ije, ali da njihov uzrok još nije utvrđen.

Agencija NNA takođe je javila da su avioni izraelskog vojnog vazduhoplov-stva ušli u libanski vazdušni prostor i izvršili manevre na malim visinama, simulirajući napade. Agencija je istakla da su izraelski vojni avioni koristili sredstva zaštite od protivvazdušne odbrane.

Izraelske odbrambene snage su izjavile da je sistem protivraketne odbrane primijenjen za presretanje protivvazdušne rakete…

iBalkan.net/ Agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

“JA RADIO, JA GRADIO, JA ŽRTVA”: Kako izgleda jedno obraćanje Aleksandra Vučića? (foto, video)

I osim što je napravio Beograd na vodi, predsjednik Srbije je obezbijedio grašak, grah, sol…

5 sati ago

Nasilje i šovinizam na stadionima u Crnoj Gori… (foto, video)

Tuče navijača, fizički sukob članova uprava klubova, udarci između igrača i šovinističko skandiranje upereno protiv…

6 sati ago

DARIO Vraneš poručio ALEKSANDRU Vučiću i MILOŠU Vučeviću: Državne granice ne smiju postati i stvarne granice između srpskog naroda… (foto)

Predsjednik Opštine Pljevlja DARIO Vraneš čestitao Vaskrs predsjedniku i premijeru Srbije ALEKSANDRU Vučiću i MILOŠU…

6 sati ago

Profesor dr. Srđa Pavlović, o amandmanima na Rezoluciju o genocidu Srebrenici: Vlada Crne Gore potvrđuje lojalnost ALEKSANDRU Vučiću… (foto)

Profesor kanadskog Univerziteta Alberta, dr Srđa Pavlović, podsjeća i kako je ovakva potvrda lojalnosti već…

7 sati ago

Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan naivko,…

7 sati ago

SVIH 57 članica Organizacije islamskih zemalja- OIC- a, dalo podršku usvajanju rezolucije o Srebrenici u UN- u… (foto, video)

Zemlje članice Organizacije islamske saradnje (OIC) podržale su Nacrt rezolucije Opće skupštine Ujedinjenih naroda kojom…

8 sati ago

This website uses cookies.