IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Maradona: Danas, više nego ikada, podržavam Nicolasa Madura…

Neću se promijeniti. Danas, više nego ikada, podržavam Nikolaca Madura. Venecuelom upravlja narod ove zemlje, mnogo ih volim, napisao je danas Maradona na društvenim mrežama…

KARAKAS:Svijet, Vijesti, četvrtak, 24.01. 2019…18: 56…Maradona: Danas, više nego ikada, podržavam Nicolasa Madura…

Danas, više nego ikada, pružam podršku predsjedniku Venecuele Nicolasu Maduru. Venecuelom upravlja njen narod, poručio legendarni argentinski fudbaler i stručnjak Diego Armando Maradona…

Opozicija u Venecueli ne priznaje vlast predsjednika te zemlje Nicolasa Madura, a sinoć se čelnik opozicije i parlamenta te zemlje Juan Guaido proglasio privremenim predsjednikom države. S tim u vezi sa društvenih mreža oglasila i argentinska fudbalska zvijezda Diego Armando Maradona. 

“Neću se promijeniti. Danas, više nego ikada, podržavam Nikolaca Madura. Venecuelom upravlja narod ove zemlje, mnogo ih volim”, napisao je Maradona. 

Argentinac je ranije pružao podršku Maduru, a u maju 2017. godine je prisustvovao skupu zatvaranja predizborne kampanje u Venecueli. 

Čitaj još:   CRNOGORCI ČINE SVE ZA LJUBAV: "Čoče, 124 mladoženja", uzelo ženino prezime u zadnjih 6 mjeseci...

“Chavista sam do smrti. Ako Maduro naredi biću vojnik za slobodu Venecuele, da se borim protiv imperijalista i ljudi koji žele da pogaze naše zastave, ono najsvetije što imamo. Živeo Chavez, živio Maduro, živjela revolucija”, napisao je tada Maradona. 

Protesti u Venecueli počeli su 10. januara na dan kada je Maduro položio svečanu zakletvu i počeo drugi mandat na funkciji šefa države. 

Predsjednik Venecuele Nicolas Maduro je saopćio da prekida diplomatske odnose sa SADom i dao je rok američkim diplomatima da za 72 napuste zemlju…

Izvor agencije 

Albin KURTI ZAVODI RED: “Privremene tablice nisu naša želja, već…” (foto i video)

Premijer Kosova Albin Kurti izjavio je da uspostavljanje reciprociteta za Read more

VIC DANA: Svađaju se tri trgovca ko ima bolji promet u svom biznisu… (foto)

Čovječe jučer sam prodao dva auta, najvise do sad!!! MILANO: Read more

Komentariši