OVO SU MEDINA I ALEN, Sandžaklije koji su poginuli u Njemačkoj

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U saobraćajnoj nesreći u blizini Frankfurta u Njemačkoj život su izgubili Medina Bjelak (22) iz okoline Brodareva i njen vjerenik Alen Kučević (24) iz Prijepolja. Do nesreće je došlo kada se policijski automobil, direktno zakucao u vozilo u kojem se nalazio par.

Grad na Limu potresla je vijest, da je dvoje mladih ljudi poginulo u Njemačkoj. Medina je od malena živjela u dijaspori sa roditeljima, mlađim bratom i sestrom u okolini Frankfurta, dok je Alen otišao prije četiri godine da radi kao građevinac, i živio je sa bratom nekoliko kilometara dalje od nje. Poslednjih dvije-tri godine mladi par je bio u vezi, za početak avgusta bila je zakazana velika svadba u Prijepolju.

Rodbina nastradale djevojke kaže da je ovaj par poslednji put bio u rodnom gradu početkom godine, kada su ljubav riješili da krunišu brakom i zakazali vjenčanje.

Čitaj još:   Kazna, za Živodara, pedofila iz Novog Pazara, osuđen je na pet godina, zatvora...

– Planirali su nakon svadbe, koja je bila zakazana na ljeto u rodnom gradu da se vrate za Njemačku i da tu zasnuju porodicu. Smrt ih je stigla dok su išli da gledaju stan, koji su planirali da kupe u Lengenu, kod Franfurta – kroz suze za “PP Mediju” priča bližnji rođak nastradale djevojke.

On dodaje i da je odmah nakon nezgode, tim putem, vraćajući se sa posla naišao Medinin otac, Ibrahim sa kolegom i kada je video zastoj na magistrali ne znajući da mu je tu ćerka nastradala prošao sporednim putem do stana.

Policijsko vozilo u kojem su se nalazila trojica policajca, bilo je pod rotacijom i kretalo se velikom brzinom ka Frankfurtu gdej se u jednom polju srušio i zapalio manji avion.

Čitaj još:   SARAJEVO: Numan Kurtulmus, zatresao svijet „Idlib čekala sudbina Srebrenice i pokušaj podjele zemalja Bliskog istoka…“ (foto)

Vrijeme i mjesto sahrane nastradalog para još uvijek nije poznato.

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

One Comment

  1. On je vozio na pogresna stranai udario je frontalno policiska kola, kako i se vidi na slika.

Komentariši