IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAŠTO su se rukometaši Partizana potukli međusobno u NOVOM PAZARU???!!!

Dvojica igrača Partizana Milomir Radovanović i Darko Stevanović, potukli su se međusobno na meču sa Novim Pazarom sedam minuta prije kraja meča, prenose svi mediji.

Partizan je pobedio 32:27, ali je ostao gorak utisak pobjede. Šta se tačno desilo, tek treba da se utvrdi, ali prema navodima medija, Radovanović, koji je i kapiten ekipe je isključen iz igre jer je nasrnuo na Stevanovića koji je bio najefikasniji sa 10 golova na meču.

Milomir Radovanović je sam napustio teren i otišao u svlačionicu, da bi se vratio posle nekoliko minuta i dobio plavi karton.

Trener rukometaša Partizana, Bojan Butulija, istakao je da nije bilo tuče među njegovim igračima Radovanovićem i Stevanovićem na utakmici sa Novim Pazarom.

On je dodao da je bilo svađe, koškanja, ali da se nije pretvorila u veći incident zbog reakcije saigrača.

– Prvo, samo da razjansim da nije bilo tuče. Nego koškanja i unošenja u lice, koje je moglo da se izrodi u tuču, ali na sreću nije zbog brze reakcije saigrača i organa.

Čitaj još:   UŽASNA NESREĆA NBA LEGENDE: Slavni centar više neće moći da hoda!!! (foto i video)

– Ne znamo zbog čega se to desilo, očigledno je u pitanju neka nervoza. Radovanović je najbolji momak kojeg poznajem i poslednja osoba koja bi učinila bilo šta negativno, a kamoli da se posvađa ili potuče – istakao je Butulija i dodao:

– Nisam pričao sa Milomirom posle utakmice, pobjedili smo, bili smo vrući i iscrpljeni, ali sve je bilo normalno u svlačionici posle toga. Popričaću danas sa Radovanovićem svakako. Inače, dobio je plavi karton disciplinski i čeka ga suspenzija samo da vidimo koliko.

Fotografija: Senad Senko Župljanin

izvor: telegraf.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši