IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sergej PORUČIO VUČKU: “Vučiću, plačip*čko, ovde sve staje!” (video)

Opozicija je organizovala protest ispred Skupštine, a broj učesnika, prema podacima MUP- a oko 7.500 ljudi…

BEOGRAD: Srbija, vijesti, subota, 13.04.2019..17: 49…Sergej PORUČIO VUČKU : “Vučiću, plačip*čko, ovde sve staje!”

Jedan od lidera opozicionih snaga Sergej Trifunović obratio se okupljenim građanima ispred Narodne skupštine i iskoristio priliku da uputi niz uvreda na račun Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti…

– Zdravo uličari, nezahvalna bando koja svaki dan rasplače svog predsednika koji čak i ne spava- rekao je glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.

On je nakon toga predstavnike vlasti nazvao plačipičk*ma, slinama i optužio ih da kupuju građansko dostojanstvo za 1000 dinara.

Sergej Trifunović umjesto da svojim pristalicama predstavi svoj program i ideologiju za koju se bori i sa kojom bi izašao na izbore, riješio da u svom stilu nastavi sa prostaklucima.

Građani Srbije nakon njegovog govora mogu biti uvjereni da je i njegova politika nije ništa drugo do nasilje, uvrede i pričanje u prazno.

Čitaj još:   TUGA DO NEBESKIH VISINA: U porodici Horić, na Ahiret preselila dvojica braće od zaraze korona virusa... (foto)

– Niko nema internet osim mene, jer prvorođeni obozava da čita tvitove. Svi ste perfidno došli u zimskim jaknama. Tužno jesto sam ja prije tačno 20 god stajao ovde i vodio miting na Bogojavljenje koji je trebalo da ruši Miloševića Kunem vam se, ovo će ovdje da stane. Ovo vam je, obećavamo, i poslednja ulica – rekao je Trifunović.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije izdalo je saopštenje povodom svih protesta ispred Skupštine Srbije u Beogradu u kojem je rečeno da se okupilo između 7.300 i 7.500 učesnika situacija trenutno mirna i bez incidenata…

Nis, 8.02.2019. – Peti po redu protestni skup “Stop teroru – za Nis bez straha #1 od 5 miliona” odrzan je veceras na Trgu kralja Milana u Nisu. (BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS)

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši