IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ko je Zijad Nurković iz Rožaja koji je brutalno likvidiran ???

ROŽAJE – Zijad Nurković (24) iz Rožaja, blizak klanu Alana Kožara, ubijen je u Španiji, potvrđeno je iz crnogorske policije.

Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u španskom mjestu u blizini Malage, dok je bio u vozilu sa suprugom (20) i dvogodišnjom ćerkom. On je, kako se saznaje, sa porodicom bio u Španiji turistički. Ranjen je u četvrtak uveče u glavu i bio je u komi do petka, priključen na aparate, ali ljekari nisu uspjeli da se izbore za njegov život, piše Blic.

Crnogorska policija obavještena je o likvidaciji i već je kolegama iz Španije pružila određena saznanja o Nurkoviću. Vijest o ovoj likvidaciji objavio je i španski portal Espanyol, ali nije saopštio identitet osobe koja je ubijena. Kako su naveli, muškarac (24) je ubijen kada je vozilom putovao sa suprugom i ćerkicom.

Čitaj još:   TOTALNI PREOKRET U CRNOJ GORI, DRITAN RUŠI KRIVOKAPIĆA: „Ukoliko Vlada ne bude ekspertska, ja ću biti protiv“

Španske vlasti pokušavaju da dođu do ubice i razjasne pod kojim okolnostima se dogodila likvidacija, kao i motiv zločina. Ovaj španski portal piše da se ispituju sve mogućnosti, ali da sve ukazuje da se iza zločina kriju poslovi sa drogom.

Nurković je poznat policiji i važio je za bliskog saradnika Alana Kožara, koji je inače čovjek od povjerenja klana Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pokušaja ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

izvor: agencije

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

VIC DANA Oženio se Crnogorac iz Srbije…

Kako crnogorac osvaja đevojku??? -Vidis li ti đevojko onaj cvijet Read more

Komentariši