POTRESNI DETALJI ZLOČINA U VISOKOM: Indira ubila sestru iz pištolja kojim se UBIO NJEN SIN

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Indira Husejnović i njen suprug Hajro, osumnjičeni za zločin u Topuzovom Polju kod Visokog, ubili su Mediju Husejnović hicima iz istog pištolja kojim je njihov sin Mirsad izvršio samoubistvo.

Do obračuna ispred njihove kuće došlo je zbog Indirine sumnje da je njena sestra i jetrva Medija podmetnula crnu magiju njenom sinu, zbog čega je odlučio da sebi oduzme život.

Nije poznato kako je pištolj ostao u porodici Husejnović, odnosno zbog čega nakon ove tragedije pištolj nije oduzela policija.

Inspektori su u međuvremenu, prema nalogu postupajućeg tužioca Tužilaštva ZDK, nastavili istragu. Prema riječima Mirne Poljac, portparola Tužilaštva ZDK, saslušavaju se svjedoci i provode vještačenja. Poljac je dodala da im još nisu dostavljeni zvaničan nalaz i mišljenje vještaka sudske medicine, odnosno rezultati obdukcije.

Čitaj još:   SARAJEVO:MIGRANTI LOŽILI VATRU U GARAŽI, ZAPALILI ZGRADU, izgorio auto inspektorke! (FOTO, VIDEO)

Tajib Husejnović, suprug ubijene Medije, ističe da je jučerašnji dan najtužniji u njihovim životima. Umjesto da sa sinom slave njen rođendan, spremali su dženazu.

Medija je zadobila tri metka u glavu, usljed čega je na mjestu preminula.

Iz bolnice je izašao i Tajibov sin Dževad kojem su ljekari kazali da je fenomen i da je pukim čudom preživio.

– Sin je pogođen blizu srca, odnosno dva centimetra od srca. Mogla ga je pogoditi u srce i da ubije i njega. Hvala Bogu, nije. Izašao je iz bolnice prekjuče, a ljekari su mu kazali da je fenomen i jedan od 1.000 koji prežive – govori njegov otac Tajib Husejnović.

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši