IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZLOČINAC-TROSTRUKI UBICA, NA FB PROFILU VELIČAO MLADIĆA!

Goran Janković, koji je osumnjičen da je rano juce izvršio trostruko ubistvo u novosadskom naselju Telep, svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio je tupim predmetom, tačnije macolom.

Janković, za kojim policija intenzivno traga , svo troje ubio je brutalnim udarcima macolom po glavi. Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom djecom! Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće, pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Brat ubijene Mirjane i ujak nesrećnih dječaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je posle par minuta stigla na lice mjesta.

Prizor na licu mjesta je stravičan i svuda su tragovi krvi.

Podsjetimo, Mirjana je prije samo dve nedelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja. U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

Čitaj još:   DIREKTORICU ŠKOLE IZ RAŠKE, MUŽ KRVNIČKI ZLOSTAVLJAO:"Marija Trikoš, spavala u garaži, najveće poniženje doživjela kad je morala da mokri..."

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je vjerovao da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer. Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj.

Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je i ubijena.

Posljeratna Srbija još uvjek veliča ratne zločince, pored svih ratnih zločinaca najviše Ratka Mladića, tako da opšte prihvatljiva norma u srbijanskom društvu je da zločinci postaju heroji, a Pravoslavna crkva neke zločince iz Drugog svjetskog rata proglašava čak i svecima. U takvom okruženju sasvim su normalne sociopatske pojave i psiho-devijacije, koje poprimaju šire društvene razmjere, koje se manifestiraju kroz nerijetke pojave ovakvog nasilja.

izvor. sandzakdanas

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši