IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zvjerski PREMLAĆENA srpska manekenka POZAJMLJIVALA PARE Turčinu???

Tanja Đukić, srpska manekenka koju je zvjerski pretukao Turčin s kojim je poslednje dvije godine bila u emotivnoj vezi i živjela u istom stanu u Istanbulu, oglasila se na društvenim mrežama.

Ona je između ostalog, objavila i fotografiju Turčina Čagrija Tortopa, za kog tvrdi da ju je zlostavljao i pretukao.

– U Turskoj mi nije pružena apsolutno nikakva pomoć! On čak nije priveden! Roditelji su došli po mene, podnijeli smo krivičnu prijavu i nalazim se u Srbiji – napisala je manekenka na svom Instagram pofilu.

Ona se bori za svoja prava i zaštitu od nasilnika ali i dalje prolazi kroz pakao.

Naime, mnogi je podržavaju i pitaju se koji monstrum je mogao tako nešto da uradi mladoj djevojci, dok ima i one manjine koja tvrdi da je Tanja sve trpjela zbog novca.
Već utučenu Tanju ovakvi komentari i te kako pogađaju, a ona otkriva ko je njen dečko Čagri Tortop i kako su živjeli.

“On nema stalni posao, on je producent. Nije nikakav bogataš, iznajmljivali smo stan u kom smo živjeli. Naša veza je bila čista ljubav, pogotovo sa moje strane. Zbog njega sam odustala od svojih snova i karijere”, govori Tanja.

“Uništio sam kola, umoran sam od svega”, napisao joj je Čagri koji je očigledno imao problem sa kolima, ali je ona pokušala da ga odobrovolji i nudila mu pomoć.

“Ne ljubavi, vidjećeš sve slike. Uzmi šta želiš iz moje torbe, imaš i 1.000 dolara, samo nemoj biti tužan”, govorila mu je Tanja.

Čitaj još:   ANKARA: HITNO, Izručenje 18 osumnjičenih za ubistvo Kašogija...

“Kako Tašo, sve je loše”, nastavljao je da kuka Čagri.

“Sve će biti u redu. Ne nerviraj se, ljubavi moja. Volim te bebo”, govorila mu je Tanja.

Njih dvoje su redovno dolazili u Srbiju i posećivali njene roditelje.

“Redovno smo dolazili u Srbiju, posećivali moju porodicu, pa čak i slavili Božić i Uskrs sa njima. Oni su ga obožavali, u Srbiji je bio divan, ali to je sve, očigledno, bila maska opasnog psihopate”, rekla je Tanja.

U prilog tome je i prepisku gdje se vidi da rezervišu karte za Beograd.

“Da li ti je u redu da letimo u petak ujutru, sledeći petak? Molim te pošalji mi broj tvog pasoša, samo 4 karte je ostalo. Volim te. Gotova je pauza, moram da radim”, napisala mu je Tanja na šta je on odgovorio da mu odgovara, što potvrđuje da su posjećivali Srbiju i imali lijep odnos sa Tanjinim bliskim ljudima.

Kako je rekla, u Tursku je došla prije dve godine kako bi radila, a sada kaže da ju je partner brutalno maltretirao zbog ljubomore.

– Napao me je pesnicama. Različite modrice su se pojavile na mom tijelu. Brutalno me je pretukao, a onda i zaključao vrata kako ne bih mogla da izađem napolje – rekla je ona, prenosi turski “Sabah”.

Tanja t.vrdi da ju je Čagrija Tortopa vrijeđao, da joj je pretio i da joj je ograničio slobodu. Turski mediji objavili su niz fotografija na kojima se vidi Dukićeva sa modricama po licu, rukama i nogama. Ima podlice po celom telu. Nasilje se dogodilo 2. juna nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Iako ga je molila da prestane da je maltretira, on na to nije obraćao pažnju.

Čitaj još:   UŽASNA EKSPLOZIJA U AUTOBUSU: Više osoba poginulih i povrijeđenih... (foto)

izvor: srbijadanas.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši