IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Majka (36) prerezala vene djetetu (3), pa sebi…

Majka D.R. (36) i djevojčica T.R. (3) nastradali su jutros na Bežanijskoj kosi u  Ulici Ismeta Mujezinovića.

Prema prvim informacijama koje su se pojavile, majka i dijete, nastradali su prilikom skoka sa zgrade zbog požara, do kog je došlo oko 8.20 jutros.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, kada je izbio požar u stanu na četvtom spratu žena i dijete skočili su kroz prozor kako bi se spasili od vatrene stihije, međutim i majka i dijete podlegli su zadobijenim povredama a nadležni organi ispituju da li je žena podmetnula požar. Do sada nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici.

Kako se saznaje vatrogasci su otvorili sigurnosna vrata zgrade kako bi prišli stanu na četvrtom spratu iz kog kulja dim, a prema poslednjim informacijama uspeli su da lokalizuju požar.

Nedugo nakon ove informacije, došlo je do preokrata u ovom slučaju i novih informacija o načinu kako su stradali majka i dijete. Naime, majka je navodno prerezala vene sebi pa djetetu. 

Iz Hitne pomoći su nam potvrdili da su mogli da konstatuju smrt majke i djeteta. 

Čitaj još:   IRAN IMA NOVI ZA RESPEKT, ZASTRAŠUJUĆI PROJEKTIL: Izrael u šoku...

Očevici horora kažu da je nekoliko komšija vidjelo šta se dogodilo, kao i da je jedan od komšija par minuta pokušavao da ubjedi ženu da ne skoči kroz prozor, međutim u tome nije uspio.

– Supruga, moj sin i ja smo istrčali na terasu kada smo čuli udarac. Tada smo vidjeli djete na pločniku. Jedan komšija ubjeđivao je ženu da ne skoči kroz prozor, međutim ona je vikala, psovala, a par minuta kasnije i skočila – kaže on.

Majku djeteta je prije tragedije komšija pokušavao da zaustavi u namjeri da se baci sa prozora. Međutim, ona je urlala: “Nemojte žene, držite se slobode, štitite svoja prava”, te potom skočila sa zgrade.

Veliki broj stanara zgrade okupio se ispred zgrade, a jednom od članova porodice lekari su ukazali pomoć na licu mjesta jer mu je pozlilo.

Uznemirene komšije ne mogu da vjeruju šta se dogodilo, kažu da su djelovali kao fina porodica.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši