IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAŠNA EKSPLOZIJA NA BENZINSKOJ PUMPI: Sedmoro povređenih, troje djece!

Sedam osoba je povrijeđeno kada je na benzinskoj pumpi na putu Vrbas–Kula prilikom punjenja plinske boce za domaćinstvo koja je bila u gepeku automobila došlo do eksplozije gasa.

Od sedmoro povređenih troje su djeca.

Pet osoba, koje su zadobile opekotine, smješteno je u Opštu bolnicu u Vrbasu, a šestogodišnji dječak je zbrinut u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu. Prema riječima Andreje Đuretić, portparola ove zdravstvene ustanove, dječak je zadobio opekotine po licu, rukama i nogama. Deset odsto njegovog tijela je zahvaćeno opekotinama, ali je njegovo zdravstveno stanje stabilno i nije životno ugrožen. Jedna osoba je nakon ukazne pomoći otpuštena kući.

Predstavnica za odnose s javnošću Opšte bolnice u Vrbasu, Slavica Otović kazala nam je povrİJeđenima tokom popodneva ukazivana pomoć u Urgentnom centru ove ustanove, ali da će naknadno biti odlučeno da li će oni biti hospitalizovani u Vrbasu ili upućeni na lJečenje u druge zdravstvene centre.

Čitaj još:   HIT HITOVA- MA JA, BAŠ SU SLIČNE: Bolnica „Sveti Apostol Luka“ u Doboju umjesto medicinskih, nabavila maske za varenje... (foto)

Na benzinskoj pumpi nisu željeli da govore o eksploziji, osim da je morala da interveniše i vatrogasna ekipa. Istraga će pokazati da li je plinska boca bila uzrok eksplozije. Povređeni su prevezeni u bolnicu i niko nije životno ugrožen.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši