IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SREĆA, NJEGOVA PRINCEZA: Popularni muzičar POKAZAO svoju tek rođenu ĆERKU koja nosi ARAPSKO ime… (foto)

– Moja ćerka, moj svet – napisao je  ponosni otac… čije ime ja arapskog porekla i znači “razumjevanje, iskusna, pametna”.

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivost, Vijesti, subota, 06. 07.2019…13: 59…  SREĆA, NJEGOVA PRINCEZA: Popularni muzičar POKAZAO svoju tek rođenu ĆERKU koja nosi ARAPSKO ime… (foto)

Popularni hrvatski muzičar Luka Šulić, član 2Cellos sastava nedavno je dobio drugo djete, ćerkicu, kada je njegova izabranica na svijet donijela im naslednicu, kojoj je par dao kratko ime Hana…

Naša mala princeza Hana se rodila. Tako sam ponosan na svoju princezu i njenu majku, moju predivnu suprugu Tamaru Šulić. 

Ovo je dokaz da se stvari ne odvijaju uvijek onako kako planiramo, već da univerzum ima svoje planove. 

Hana nas je iznenadila rodivši se dvije nedelje prije očekivanog datuma. Ja sam trenutno u Rimu, gdje snimam prvi solo album, Vivaldijeva “Četiri godišnja doba”…

Čitaj još:   KOLINDINA NA NOĆNOJ STRAŽI: NAPAO JE, ROJ STRŠLJENOVA NA GRANICI BIH ...

Žao mi je što nisam bio na porođaju, ali moja supruga mi je rekla: ‘Bolje kratak i brz porođaj bez tebe, nego dug i težak s tobom pored mene.

Usput, bio sam prisutan na rođenju prvog djeteta, koji je bio dug – napisao je prije oko mjesec dana, odmah po rođenju ćerke Luka.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

On je sada objavio fotografiju koja topi srca mnogih. U naručju drži svoju ćerkicu, čije ime ja arapskog porekla i znači “razumjevanje, iskusna, pametna”.

– Moja ćerka, moj svet – napisao je Luka…

Luka i Tamara u vezi su od 2015. godine, a venčali su se 7. jula 2017. na intimnoj ceremoniji u Sloveniji. Prvo djete, sina Vala, dobili su u novembru 2017 godine.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši