IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GEJ SVAĐA, DROGA, VANZEMALJCI: Verzije, zašto je SRBIN PREREZAO GRLO SRBINU U ŠPANIJI… (foto)

DAKLE Ne postoji jedno objašnjenje za jezive scene u španskom ljetovalištu…

Kosta del Sol : Svijet, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, petak, 02. 08 .2019… 21: 57…  GEJ SVAĐA, DROGA, VANZEMALJCI: Verzije, zašto je SRBIN PREREZAO GRLO SRBINU U ŠPANIJI…

I dalje ne postoji objašnjenje za to što je Srbin, koji je uhapšen u španskom letovalištu Kosta del Sol, klao svog druga i zemljaka na terasi hotela pred gomilom turista...

Jezive scene nasilja su obišle čitav svijet. Naime, lokalni mediji su objavili snimak na kome se vidi kako muškarac kuhinjskim nožem reže grkljan drugom muškarcu, koga je vezao za ogradu balkona, dok mu je preko očiju stavio peškir!

Da li su srpski mediji previše maštoviti ili jednostavno još nema pravog odgovora, ostaje pitanje, ali ono što stoji je da su sve novine dale drugačije objašnjenje ovog bizarnog događaja. Ako ništa drugo, cijelu ovu priču na kraju su učinili i pomalo smiješnom.

Prema jednoj verziji u pitanju je gej par koji se posvađao.

Žena koja radi u kraju gdje se napad dogodio rekla je da je žrtvu viđala i ranije i da joj se činio kao da je “fin čovjek, ali pomalo čudnih manira”.

– Muškarac sa nožem je izgledao kao manijak. Kada ga je policija odvlačila, smijao se i namigivao ljudima. Bilo je veoma čudno. Žrtva je na sebi imala svilene čarape – dodaje očevidac, koji sumnja da je riječ o gej-paru i da je riječ o napadu zbog ljubomore.

Čitaj još:   SANDŽAK: U PLASTENICIMA PRONAĐENO 240KG DROGE!

Druga, najverovatnija varijanta stravične priče kaže da je Srbin htio da prereže grlo drugom srbinu sa snimka zbog žene. Mediji drže do saznaja da je Srbin zatekao svoju suprugu na gomili sa prijateljem, njenog švalera vezao na terasi i krenuo da ga kolje.

Treća verzija, koju prenosi drugi printani mediji je da je sukob je izbio kada je “napadač” probao „preparat za podmlađivanje” koji je nabavio u tom ljetovalištu. Ubrzo poslije toga je izgubio kontrolu i pomislio da je uhvatio vanzemaljca!

Žrtva napada, juče je pred španskim sudom rekao da nije bilo klanja i pokazao da ima samo šav na arkadi i ogrebotine na vratu. Pred sudom je objasnio da su navodni napadač i on dugogodišnji prijatelji i da nasilnika smatra svojim bratom.

Kako na kraju pišu srpski mediji, uhapšeni i povređeni su saslušani u policiji, gdje su navodno ispričali da su godinama dobri prijatelji.

To je moj prijatelj! Volim ga kao brata i ne znam šta mu se desilo. Mnogo mi je pomogao u životu. Siguran sam da nije htio da me ubije. Vjerovatno mu je neko sipao nešto u piće zbog čega je povilenio i počeo da me optužuje – navodno je rekao policajcima povređeni muškarac. On nije želio da tereti svog zemljaka, već ga je sve vrijeme pravdao...

izvor agencije

Čitaj još:   BRAVO Crna Gora UBJEDLJIVA u Portugalu: Na korak od Mundobasketa, sa 10 bodova u ključne bitke... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši