IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SJENICA: Sankcionisati učesnici napada na načelnika opštinske uprave… (foto)

Brutalno napadnut i pretučen načelnik opštinske uprave Eldin Mešić…

Sjenica: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 21. 08 .2019… 19: 59…  SJENICA: Sankcionisati učesnici napada na načelnika opštinske uprave…

Sandžačka demokratska partija (SDP) saopštila je da je načelnika Opštinske uprave Sjenice Eldina Mešića, njihovog člana, brutalno napao i pretukao javni pravobranilac Amel Papić, kadar SDA Sandžaka, uz pomoć oca i brata.

“Sandžačka demokratska partija zahtjeva hitan sastanak koalicije povodom incidenta u opštini Sjenica u kojem je brutalno napadnut i pretučen načelnik opštinske uprave Eldin Mešić.

Od predsjednika opštine Sjenica očekujemo odgovor kako je moguće da Amel Papić koji je javni pravobranilac uz pomoć svoga oca i brata napadne Mešića…

Ono što najviše zabrinjava je činjenica da je otac Amela Papića upošljen u opštini Sjenica kao zaštitnik građana, a njegov brat je član obezbjeđenja.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Prepadnuto tužilaštvo radi po nalogu Abazovića i srpskih obavještajnih službi...

Dakle trojica ljudi koji su zaduženi za pravnu zaštitu i bezbjednost su dali sebi za pravo da se fizički obračunavaju sa ljudima upošljenim u opštini Sjenica. Da apsurd bude veći, povod za incident je bila kritika na rad službe javnog pravobranioca.

Sandžačka demokratska partija je otvorena za dijalog i saradnju, ali nećemo pristati da naše ljude napadaju sitni činovnici koji su od svojih funkcija napravili porodično nasledstvo. Na sastanku koalicije ćemo zahtjevati da se sakcionišu učesnici u ovom incidentu”, kaže se u saopštenju.

FIZIČKI OBRAČUN U OPŠTINI SJENICA Reakcija SDA: Načelnika tukli pravobranilac, zaštitnik građana i portir…

izvor indeksonline.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Sandžaklije listom odlaze iz rodnog kraja

Nema dana, a da iz Novog Pazara, Sjenice, Tutina i Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši