BIJELO POLJE: SJEKIROM PRIJETIO PROLAZNICIMA, Savladali ga koristeći biber sprej…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Muškarac koji je mahao sjekirom i prijetio prolaznicima uhapšen je u centru Bijelog Polja…

BIJELO POLJE: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 26. 08 .2019… 09: 32…  BIJELO POLJE: SJEKIROM PRIJETIO PROLAZNICIMA, Savladali ga koristeći biber sprej…

Bjelopoljac B.L. (23) uhapšen je večeras oko 21 čas, nakon što je napravio pravi haos na šetalištu u centru Bijelog Polja.

On je u ulici Slobode, mahao sjekirom i prijeteo prolaznicima.B.L. je uhapšen brzom intervencijom bjelopoljske policije.

U Bijelom Polju sinoć je uhapšen mladić koji je na šestalištu u centru grada, mahao sjekirom i prijetio prolaznicima, objavile su “Vijesti”.

Bjelopoljac B.L. (23) uhapšen je oko 21 čas, a prema nezvaničnim informacijama tokom hapšenja pružao je otpor, vitlao sekirom i prijetio policiji.

Više očevidaca ispričalo je da je bio stravičan prizor gledati čovjeka kako maše sjekirom, psuje i prijeti, ali da ga je policija brzo savladala koristeći biber sprej.

Čitaj još:   BIJELO POLJE Vatreni okršaj: Ubijen državljanina Srbije, jedan ranjen, osumnjičen Elvis Ćatović koji je uhapšen...

izvor Vijesti.me

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši