IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE GORI, DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE: Navijači bijesni na košarkaše, za sve kriv JEDAN ČOVJEK! (foto)

FENEROV AS SE NASLAĐUJE ZBOG DEBAKLA ORLOVA: Nikola ponovo DOMINIRA po društvenim mrežama, iz Istanbula ne oprašta, za brisanje sa spiska…

BEOGRAD: Regija, Sport, Košarka, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 11. 09 .2019… 21: 32… SVE GORI, DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE: Navijači bijesni na košarkaše, za sve kriv JEDAN ČOVJEK! (foto)

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila su od Argentine 97:87 (23:25, 26:29, 18:14, 29:20) u četvrfinalu Svetskog prvenstva u Kini.

Poslije ubjedljive i velike borbe Argentinci su izborili plasman među četiri najbolje ekipe, dok će izabranici selektora Aleksandra Djorđevića igrati za plasman od 5. do 8. mjesta.

Srbija je odigrala još jedan meč ispod svog nivoa, dok su Argentinici uz odličan šut za tri poena i veliku želju zasluženo otišli u brobu za medalju.

Jedan od favorita za osvajanje svjetskog zlata zaustavljen je u eliminacionoj fazi, a Argentina je održala košarkašku lekciju srpskom timu koji u poslednja dva meča na SP pokazao mnogo slabosti.

Očkivanja srpskih navijača bila su prevelika, pa je donekle i razumljivo što je po društvenim mrežama zavladao bijes.

Čitaj još:   RASKO Konjević: Najčistije rješenje izbori, DRITAN nije vodio razgovore sa OPOZICIJOM o manjinskoj vladi

 

Srbiji ostaje borba za mjesto na Olimpijadi, na koju će pravo plasmana imati dvije najboljeplasirane selekcije sa starog kontinenta. slobodno možemo reći da je ovo debakl reprezentacije Srbije, s obzirom na činjenicu da su bili veliki favorit za zlatnu medalju

Jedan od onih koji je među poslednjima precrtan sa spiska pred put u Kini bio je popularni Nikola Kalinić, “zaštitini znak stambolskog Fenera” koji se nije oglašavao za vrijeme šampionata, ali sada poslije debakla ipak jeste. 

Kalinić je sa svog oficijalnog Instagram naloga lajkovao objavu jedne popularne stranice na kojoj je pisalo “Ovo mi je Skola”, aludirajući na fenomenalnu igru Luisa Skole u argentinskom timu, čije je ime podudarno sa našom rečju za školu, samo fali “kvačica”. 

Možemo slobodno da kažemo da je ovo jedan vid likovanja selektoru od strane Kalinića zbog izbacivanja sa spiska igrača za Mundobasket.

izvor agencije 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši