IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KONAČNO, OTKRIVENO KO JE UBIO SRBIJANSKU PJEVAČICU: Ubica bio u rijalitiju“Parovi”…

Ko je ubio Jelenu, dugo se nije znalo, a čitav je slučaj obavijen velom tajne pa su medijima dugo kružile razne teorije, no policija je na koncu prikupila velik broj dokaza koji upućuju na to da je zločin počinio njen suprug Zoran.

Ubistvo koje već tri i pol godine intrigira javnost u susjednoj nam Srbiji, konačno će dobiti svoj epilog. Prošlo je tačno tri godine i šest mjeseci otkako je u kanalu u blizini nasipa u naselju Crvenka pronađeno beživotno tijelo Jelene Krsmanović.

Nakon opsežne istrage, za ubojstvo je optužen njen suprug Zoran Marijanović (41) koji će danas sjesti na optuženičku klupu pred Višim sudom u Beogradu.

Ko je ubio Jelenu, dugo se nije znalo, a čitav je slučaj obavijen velom tajne pa su medijima dugo kružile razne teorije, no policija je na koncu prikupila velik broj dokaza koji upućuju na to da je zločin počinio njen suprug Zoran.

Krunski dokazi

U početku, Zoran je obmanuo policiju jer je vješto odigrao ulogu zabrinutog muža koji je prijavio nestanak svoje supruge. Tog kobnog 2. aprila 2016. Jelena i Zoran su u društvu kćerkice stigli na nasip u Crvenki kako bi Jelena rekreativno trčala. Nedugo nakon toga nestala je, a idući dan njezino beživotno tijelo pronađeno je u blizini mjesta gdje je Marijanović Jelenu posljednji puta vidio.

Čitava priča od početka je bila sumnjiva istražiteljima. Samo nekoliko sati od pronalaska tijela, policajci su priveli Zorana zbog sumnje da je ubio jelenu i zadržali ga u postaji 48 sati. Ispitivali su ga, prošao je poligraf pa su ga morali pustiti zbog nedostatka dokaza, a priznanja nije bilo. Pušten je na slobodu, a istraga je krenula u drugom smjeru, iako je Marjanović od početka bio glavni osumnjičeni.

Čitaj još:   DRITANU SE MOŽE: SA DRUŠTVOM U ULCINJSKOM LOKALU UPRKOS ZABRANI!!!

Pripadnici MUP-a više su puta pretraživali kuću u kojoj su s petogodišnjom kćerkicom živjeli Zoran i 33-godišnja Jelena. Forenzičari su na vještačenje odnijeli i odjeću koju je Zoran nosio u vrijeme Jelenina nestanka. Njegova odjeća pokazat će se jednim od ključnih dokaza u procesu jer je utvrđeno da su tragovi blata pronađeni na Zoranovoj trenirci istog molekularnog sustava kao i blato s mjesta na kojem je pronađen Jelenin leš.

Ključan je i iskaz svjedoka, biciklista koji je prošao nasipom i vidio muškarca i ženu kako silaze u kanal, a vještačenje je potvrdilo njegovu priču, kao i vještačenja Jelenina i Zoranova mobitela. Kao krunski svjedok ispitana je i petogodišnja kćerkica ubojice…

Protiv Zorana Marijanovića podignute su čak tri optužnice. Prve dvije vraćene su na dopunu i vjeruje se da je ova konačna. Prema optužnici koju je objavio srpski ‘Blic’, Marijanović se tereti da je 2. travnja 2016. oko 17 sati u Borči, u blizini kanala u naselju Crvenka u stanju uračunljivosti, svjestan svog djela, na posebno okrutan i podmukao način ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović (33).

Prema optužnici, on se “najprije putničkim vozilom marke ‘mercedes‘, kojim je upravljala Jelena, dovezao na nasip. Jelena je počela trčati, a za njom je ubrzo krenuo i Zoran u društvu njihove kćerkice Jane.

Sustigao ju je na oko 1.000 metara od mjesta gdje su parkirali vozilo. Prema optužnici, Marjanović je tada iskoristio povjerenje svoje supruge i namamio je da se spuste u podnožje nasipa, ka kanalu, dok je dijete ostalo na nasipu. Jelena se spustila s njim na travnatu površinu pored kanala kada ju je, kako navodi tužilaštvo, Zoran najprije neutvrđenim predmetom ubo u tjeme, kao i u desni lakat.

Čitaj još:   KONAČNO GOSPODIN "LEGITIMNI" UHVAĆEN NA DJELU: Enormno bogati vlasnici kladionica i kockarnica financiraju Čovića i HDZ BiH... (foto, video)

Jelena je tada počela bježati nasipom, a tijekom bijega pala joj je desna tenisica, mobitel i gumica kojom joj je bila vezana kosu. Tada je promijenila smjer i počela bježati prema kanalu, a Zoran ju je sustigao i strgnuo joj gornji dio trenirke.

Uspjela mu je ponovno pobjeći ušavši u kanal u kojem je bilo vode. Međutim, Marjanović ju je ponovno sustigao i dok se nalazio na travi kanala zadao joj više udaraca u glavu neutvrđenim tupim predmetom i tako joj smrskao lubanju od čega je preminula, pri tome udahnuvši vodu iz kanala.

Svoju nevinost, ubojica je u jesen 2017. branio u reality showu Parovi.

izvor: agencije, SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši