IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. septembar 2019. godine

Ovan nezadovoljan, Bik zaljubljen, Blizanci zavode, Rak u dilemi, Lava vodi intuicija, Djevica u melodrami, Vaga preduzimljiva, Škorpija preosjetljiva, Strijelac ima udvarača, Jarac hrabar, Vodolija puna ideja, a Ribama potreban sistematski. Ovo je dnevni horoskop za 20. septembar 2019. godine.

OVAN

Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena i da ćete u poslednji čas dobiti pomoć oko nekih važnih poslovnih pitanja. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja, Nemate probleme na polju zdravlja.

BIK

Ostvarili ste stabilnost na polju posla i srećni ste zbog toga. Ne očekuju vas veće promjene na ovom polju. Novo poznanstvo je uskoro pred vama. Posvetite se druženju, izlascima i imaćete nove ljubavi. Povedite računa o srcu.

BLIZANCI

Moguće je da niste zadovoljni i da vam na ovom polju ne cvjetaju ruže. Potrebne su vam neke veće promjene što pre. Nova osoba koja je ušla u vaš život se trudi da vas animira i da osvoji vaše srce. Povedite računa o očima.

RAK

Sve ide i bolje nego što ste se nadali i očekivali. Pred vama je jako povoljan period za posao. Vrijeme je da se suočite sa greškama koje ste pravili na ovom polju. Očekuje vas dobra faza za rješavanje problema. Stomačni virus.

LAV

Potrebno vam je vrijeme kako biste uspjeli da riješite poslovne probleme koji su vam se pojavili u prethodnom periodu. Ako ste slobodni, pred vama je povoljan period da nađete novu ljubav. Povedite računa o sinusima.

Čitaj još:   VIC DANA Lisica, magarac i vuk bi da otvore vlastitu ZADRUGU i firmu...

DJEVICA

Maksimalno ste okrenuti poslovnom polju i spremni ste da se posvetite ostvarenju svojih ciljeva. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali u poslovnom okruženju imaćete nova ljubavna dešavanja sa njom. Problemi sa štitnom žlezdom.

VAGA

Prekid saradnje na ovom planu može za vas da bude veliko iznenađenje. Trebaće vam vrijeme da se oporavite. Ljubavna atmosfera je zanimljiva. Sve više se zbližavate sa osobom do koje vam je stalo. Problemi sa jajnicima ili prostatom.

ŠKORPIJA

Nećete biti opterećeni problemima, današnji dan vam protiče sasvim mirno i bez stresnih okolnosti. Novo ljubavno poznanstvo je pred vama. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Problemi sa krvnom slikom.

STRIJELAC

Pad koncentracije bi mogao negativno da se odrazi na vaše radne sposobnosti. Povedite računa o boljoj organizaciji. Problemi u vašem braku se ne mogu riješiti preko noći ali je važno da krenete malim koracima. Provjeravajte krvni pritisak.

JARAC

Poslovna stabilnost vam je jako važna. Uradićete sve što možete kako biste svoje ciljeve ostvarili. Ukoliko ste slobodni, nova osoba će u vaš život uskoro uneti mnogo srće i zadovoljstva. Problemi sa bešikom i donjim stomakom.

VODOLIJA

Samo osnovne obaveze možete da završite bez problema, sve što zahtjeva više truda danas može da vam donese komplikacije. Komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna. Nalazite se u nepovoljnom periodu. Izbjegavajte cigarete.

Čitaj još:   VIC DANA: Plavuša i savjeti... (foto)

RIBE

Nemojte da reagujete brzopleto oko poslovnih odluka. Potrudite se da budete oprezni. Nije povoljan dan za nova ljubavna dešavanja, moguće je da će vam stanje ostati nepromjenjeno i statično. Mogući problemi sa varenjem.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši