IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 27. septembar 2019 godinu…

Danas je potrebno da vas upozorimo da pripazite na ono što budete izgovarali. Teške riječi, pogrešno shvaćene, gluhi telefoni, sve je danas moguće, pa i reakcije mogu biti burne. Pokušajte da stišate ton i prekanališete energiju u neka vama važna i zanimljiva istraživanja i hobi, a napet um neka popusti za to vrijeme…

OVAN

Nemojte da očekujete previše na poslovnom polju danas. Veoma lako može da se desi da vam se pojave neke kočnice i otežanja. Moguće je da vam je potreban neki vid pauze sa emotivnim partnerom. Kičma vam je osjetljiva.


BIK

Putovanje u inostranstvo će vam se isplatiti. Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne promjene. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo preko prijatelja. Izbjegavajte alkohol i poroke.

BLIZANCI

Očekuje vas poboljšanje na polju zarade. Možete da se nadate preokretima na ovom planu. Moguće je da će vam se ukazati prilika za novu vezu. Nemojte da oklijevate, već se prepustite osjećanjima. Puni ste snage i energije.


RAK

Ukoliko očekujete pokretanje nove poslovne saradnje, potrudite se da budete dovoljno odgovorni i ozbiljni. Povoljan je dan ako planirate da uđete u neku novu ljubavnu vezu. Pred vama je dobra faza za ljubav. Nizak pritisak.


LAV

Imate mnogo posla i važno je da budete posvećeni svojim odgovornostima kako biste u svemu tome bili uspješni. Volite svog partnera i lijepo vam je kada ste zajedno. Možete da očekujete povoljan period. Dobro se osjećate.

Čitaj još:   Andrej NIKOLAIDIS: Ima li nade da Crna Gora ne potone u fašizam? (foto, video)

DJEVICA

Nećete imati mnogo posla danas. očekuje vas faza u kojoj ćete imati dovoljno vremena za odmor. Očekuje vas novo poznanstvo koje može da vodi u zanimljivu emotivnu vezu. Spremni ste za promjene. Relaksirajte se.


VAGA

Budite strpljivi i nemojte da reagujete u afektu. Poslovna situacija će od vas zahtjevati smirenost. Očekuje vas povoljna faza za nova emotivna dešavanja. Pred vama je period u kojem ćete imati novo poznanstvo. Odmarajte što više.

ŠKORPIJA

Zadovoljni ste situacijom na ovom polju. Ne očekuju vas veće promjene i problemi na ovom polju. Pored voljene osobe se osjećate lijepo. Ona vam poklanja mnogo pažnje i nježnosti. Mogući su problemi sa zubima.


STRIJELAC

Potrebno je da pokažete da ste spremni da krenete u jednom novom pravcu kada je vaš posao u pitanju. Djeluje vam da nećete uspjeti da riješite probleme koje ste imali na ovom polju. Nemojte da se zamarate previše.

JARAC

Možete da dobijete priliku da se vaši talenti ispolje. Povoljan je period za bavljenje kreativnim poslom. Povoljan je dan za novo putovanje sa voljenom osobom, odnosno za nove zajedničke avanture. Povećajte unos svježeg voća!


VODOLIJA

Promjene na ovom polju vam na početku teško padaju ali ih zatim možete prilično lako prihvatiti. Večernji časovi su vam povoljni za nova poznanstva. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku za početak veze. Problemi sa pritiskom.

Čitaj još:   NOVAK Đoković ušao u polje između crkve i politike... (foto)


RIBE

Možete da očekujete podršku od strane poslovnog okruženja. Generalno možete da imate sreće na ovom polju. Očekuje vas ponuda za neobaveznu vezu ali vi sada na to niste spremni. Osjetljia stopala i zglobovi na nogama.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši