IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Naoružani policajac posvađao se sa ženom, zaključao u stanu, izašao na terasu, pregovara sa timom MUP-a, PRIJETI DA ĆE PUCATI… (foto i video)

U, toku je talačka kriza, policajac Bratislav S. se zatvorio u stan i prijeti da će pucati. Sa njim razgovara pregovarački tim MUP-a…

BEOGRAD :Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 18: 11…14: 45… Naoružani policajac posvađao se sa ženom, zaključao u stanu, izašao na terasu, pregovara sa timom MUP-a, PRIJETI DA ĆE PUCATI…

U naselju Braće Jerković, u toku je talačka kriza, zbog muškarca za koga se sumnja da se naoružan zatvorio u zgradu i preti da će pucati.

U ulici Vojvode Vlahovića gdje se sve dešava, poslata je ekipa Hitne pomoći, interventna jedinica policije i vatrogasci.

 U toku su pregovori policije i muškarca koji se zaključao u svom stanu. 

On je zapalio cigaretu i razgovara sa policajcima…

Muškarac je izašao na terasu nekoliko puta i razgovarao sa policijom.

Muškarac je opet na kratko izašao na terasu i razgovarao sa pregovaračkim timom MUP- a. 

Čitaj još:   PODGORICA: Ko se sumnjiči, za državni udar?

On je sa terase bacio opasač, a ne zna se da li je pištolj i dalje kod njega.

Novinari nisu uspjeli da čuju šta je rekao policajcima, ali je ubrzo potom ušao u stan.

Policija je sklonila sve novinare daleko od zgrade u kojoj se odvija drama, a nadležne službe su opkolile lokaciju i mjesto događaaja….

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da se policijski službenik nakon svađe sa suprugom zaključao u stanu u beogradskom naselju Vojvode Vlahovića.

Supruga i sin su nakon svađe izašli iz stana, a pripadnici Pregovaračkog tima trenutno pokušavaju da uspostave kontakt sa četrdesetdvogodišnjim muškarcem…

Izvor Kurir. rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši