IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAŽIN ČETNIK “Gurović robija uz maminu čorbu”: Šta ga čeka tokom 10 mjeseci kućnog pritvora…

Otkrivamo gdje će provesti period kućnog pritvora i šta to tačno podrazumjeva se…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, subota, 13: 12, 11: 25… DRAŽIN ČETNIK “Gurović robija uz maminu čorbu”: Šta ga čeka tokom 10 mjeseci kućnog pritvora…

MILAN Gurović je u predhodnog dana na saslušanju priznao krivicu za porodično nasilje, nakon čega je sklopio sporazum s tužilaštvom.

On je do detalja ispričao šta se kobne večeri desilo u stanu, nekadašnji košarkaš kaznu će služiti u stanu kod svoje majke u Novom Sadu!

Tanja i Milan Gurović Supruga Tanja: Umislio je da ga varam

Tanja Gurović, supruga bivšeg košarkaša, ispričala je u policiji da duže vrijeme trpi porodično nasilje.- Godinu i po dana imamo probleme, konstantno me optužuje da ga varam i ovo nije prvi put da me je udario. Prije dva mjeseca me je toliko tukao pesnicom u glavu da je sebi polomio ruku, zbog čega je nosio gips tri nedelje. Ćutala sam o nasilju zbog djece – rekla je Gurovićeva.

Advokat: Prihvatio sve posledice

Advokat Zvonko Radovanović, branilac košarkaša koji je prepoznatljiv sa tetovažom na lijevoj ruci Draže Mihajilovića , potvrdio je za medije da je njegov branjenik postigao sporazum.

– On je prihvatio da odgovara za svoje postupke, ali nije u potpunosti potvrdio navode iz optužnice. On nije htio dalje da ulazi u sudski postupak, nego je prihvatio sve posledice – rekao je Radovanović.

– Tačno je da supruga i ja duže vreme imamo probleme. Te večeri smo se posvađali, a potom i potukli. U jednom trenutku sam potpuno izgubio kontrolu. Napala me je, nakon čega sam je udario i krenuo da je davim kako bih se odbranio. Na mene je tada skočila ćerka. Prvo sam je udario i odgurnuo od sebe, ali je ona nastavila. Ne znam kako, samo mi je pukao film i udario sam njenom glavom o stepenik. Kajem se zbog svega, ne znam šta mi je bilo, nisam htio da ih povrijedim – ispričao je navodno Gurović na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Gurović je u tužilaštvo je doveden rano ujutru, pre radnog vremena. Iz zgrade je izašao malo prije 13 časova i bukvalno projurio pored okupljenih novinara, krijući lice kapuljačom. Nakon incidenta je tvrdio da supruga pokušava da mu smijesti jer ne želi da se razvede od njega zbog novca. Ovog puta nije želio da daje izjave, već je samo uletio u porše koji ga je čekao na parkingu.

Čitaj još:   SANDŽAK: Kažnjen zatvorom, odbio testiranje na drogu... (foto)

– On će biti pod nadzorom povjerenika Zavoda za izvršenje sankcija Ministarstva pravde. Povjerenik ga može zvati telefonom kada hoće ili da ode u nenajavljenu posjetu. Ima pravo na dva sata šetnje, u periodu između sedam i 17 časova, a to mora da prethodno prijavi povjereniku – objašnjava izvor iz beogradskih printanih medija…

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši