IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OGLASIO SE VUČIĆ: Pobjedićemo, predaja nije opcija… (foto i video)

Aleksandar Vučić oglasio se moćnom porukom Srbiji, samo sat nakon što je ministar odbrane Aleksandar Vulin zatražio od njega da preduzme sve neophodne mjere sa sačuva bezbjednost građana Srbije zbog širenja Covid-19…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 15. 03. 2020… 01. 26…  OGLASIO SE VUČIĆ: Pobjedićemo, predaja nije opcija… (foto)

– Predaja nikada nije i neće biti opcija za Srbiju. Borićemo se i pobjedićemo! – napisao je kratko.

Ja sam ovdje i ključne odluke ću da donosim koje ćete videti u narednim danima. I najteže odluke ću da donosim kao što sam ih donosio prethodnih 7 godina. I kao što mi je lijepo da vodim svoj narod kada me primaju Putin i Merkel i Si Điping, i kada učestvujem u dodeljivanju ordenja i nagrada, biću uz svoj narod i kada je najteže – poruke su iz video isječka koji je takođe večeras postavio predsjednik Srbije na svojoj Instagram stranici.

Čitaj još:   Ponovo se tresla Albanija: Dva potresa pogodila Tiranu i Drač, registrovani nešto iza 17 sati...

– Moramo da se borimo, pobjedićemo zajedno ovu pošast! – poručio je.

Mediji javljaju da će predsjednik sutra donjeti odluku o uvođenju vanrednog stanja na dijelu teritorije ili u cijeloj Srbiji.

“Predsednik Republike Srbije je večeras primio procjenu Ministarstva odbrane i sada je na njemu da odluči kako i na koji način će iskoristiti svoja ustavna ovlašćenja i staviti u funkciju očuvanje života i zdravlja svih građana Srbije sve službe bezbjednosti u našoj zemlji. Građani Srbije, budite uz svoju zemlju, uz svoju državu. Živjela Srbije”, rekao je ministar Vulin u vanrednom obraćanju...

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more