IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD: Najteži dan, izgubljen prvi ljudski život, registrovano 135 zaraženih od korone virusa…(foto)

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić objavila je da je danas preminula prva žrtva kornavirusa u Srbiji…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak, 20. 03. 2020… 18: 51… BEOGRAD: Najteži dan, izgubljen prvi ljudski život, registrovano 135 zaraženih od korone virusa…(foto)

Na današnjoj redovnoj konferenciji za javnost koja je počela u 18 časova, izneseni su najnoviji podaci o broju zaraženih u Srbiji. 

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić objavila je da je danas preminula prva žrtva kornavirusa u Srbiji, a riječ je o 55-godišnjem muškarcu iz Kikinde.

Prema najnovijim informacijama od 18 časova, do danas je u Srbiji registrovano 135 novih slučajeva koronavirusa. 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je danas, posredstvom svog instagram profila, zamolio sve građane za disciplinu i da se pridržavaju preporučenih preventivnih mjera radi zaštite od zaraze korona virusom, uz opšteg ostanik od kuće.

Čitaj još:   U NOVOM PAZARU otvoren kafić samo za dame... (foto, video)

– Molim sve za dispilinu. #ostanikodkuce – napisao je Vučić.

Poruku je ilustrovao fotografijom na kojoj su ispisane preporuke preventivnih mjera u zaštiti od zaraze korona virusom: Izbegavajte bilo kakav fizički kontakt bez rukovanja i zagrljaja;

Ne otvarajte vrata golom rukom; Izbjegavajte dodirivanje lica; Često perite ruke vodom i sapunom; Provjetravajte kuću; Dezinfikujte kvake i vrata; Izbegjavajte pušenje cigareta, eletronskih cigareta, nargila i lula; Izbjegavajte da jedete iz posude koju dijelite sa drugima, izbjegavajte da djelite hranu sa drugim dok jedete…

izvor Srbija danas.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more