IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DONALD Tramp: COVID- 19 će u SAD dostići vrhunac u roku dvije sedmice… (foto)

Tramp je na konferenciji za novinare u Bijeloj kući potvrdio kako su mjere poduzete protiv pandemije koronavirusa u SAD biti produžene do 30. aprila…

VAŠINGTON: Svijet, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak… 30. 03. 2020… 13: 31… DONALD Tramp: COVID- 19 će u SAD dostići vrhunac u roku dvije sedmice… (foto)

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je kako će stopa smrtnosti uzrokovana krornavirusom u njegovoj zemlji svoj vrhunac dostići roku dvije sedmice, javljaju vodeće medijske svjetske kuće…

Tramp je na konferenciji za novinare u Bijeloj kući potvrdio kako su mjere poduzete protiv pandemije koronavirusa u njegovoj zemlji produžene do 30. aprila.

“Očekujemo da će stopa smrtnosti uzrokovana krornavirusom svoj vrhunac dostići roku od dvije sedmice. Od te tačke bi se trebalo spuštati i to značajno. Nadamo se da ćemo do 1. juna biti u procesu oporavka”, istakao je Tramp.

Američki šef države Donald Tramp je izjavio kako vjeruje da će iz borbe protiv koronavirusa izaći jači nego ikad prije, te dodao: “Ali ništa ne bi bilo gore nego proglasiti pobjedu prije nego što se pobjeda ostvari.”

Čitaj još:   DAKLE ZBOG LOŠIH VIJESTI Donald Tramp se okomio na Google...

Ponovio je svoj stav kako cijelu zemlju želi vratiti u normalno stanje do Uskrsa, odnosno do 12. aprila.

U SAD-u je od koronavirusa umrlo najmanje 2.460 ljudi, a broj zaraženih porastao je na 140.886, izliječena je 2.661, pokazuju podaci Univerziteta “Johns Hopkins”.

Iako SAD ima više slučajeva zaraze koronavirusom nego bilo koja druga država, u Italiji je zabilježen najveći broj smrtnih slučajeva, a to je 10.779.

Novi tip korona virusa pojavio se u kineskom gradu Wuhanu krajem decembra prošle godine, a potom se proširio u ukupno 177 zemalja…

izvor agencije aa

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more