IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Šestero Budvana palo u poznatom hotelu, zatečeni da igraju karta… (foto)

Među uhapšenima je i poznati bokser…

BUDVA: Crna Hronika, Crna Hronika, Sport, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota… 04. 04. 2020… 12: 41…  Šestero Budvana palo u poznatom hotelu, zatečeni da igraju karta… (foto)  

U Budvi uhapšeno šest bezbjednosno interesantnih osoba…

Budvanska policija uhapsila je sinoć šestericu Budvana, među kojima i nekoliko bezbjednosno interesantih osoba, koji su zatečeni u jednom hotelu da igraju karte.

Među uhapšenima su bokser Nikola Sekloća, Marko Ljubiša – Kan, Duško Banović zvani Cetinjski i Goran – Brale Slovinić.

Svi uhapšeni zadržani su u prostorijama budvanske policije, a jutros su sprovedeni kotorskom tužiocu zbog sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Iz Uprave policije Vijestima je rečeno da su u Budvi uhapsili šest bezbjednosno interesantih osoba koje su zatečene u hotelu Pozzo.

Naime, policija je u ulici Kanjoša Macedonovića kontrolisala hotel “Pozzo” gdje su u restoranskom dijelu zatečeni vlasnik i pet osoba.

Čitaj još:   DW: MILOJKO Spajić u (ne) mogućoj misiji... (foto)

“Oni su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za širenje opasne zarazne bolesti. Oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom državnom tužiocu”, navode iz policije.

“Osumnjičeni su da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti iz člana 287”,kazali su iz UP...

izvor Vijesti.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more