IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Policajci dijelili zaštitne maske… (foto)

Jedan broj policajaca zadužio određeni broj maski, koje su dijelili građanima prilikom vršenja svojih poslova i zadataka na terenu…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subota… 25. 04. 2020… 14: 51… SARAJEVO: Policajci dijelili zaštitne maske… (foto)

Pripadnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo danas su na sarajevskim ulicama u cilju prevencije širenja koronavirusa građanima besplatno dijelili zaštitne maske. 

Mirza Hadžiabdić iz Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a KS kazao je za bh medije da je jedan broj policajaca zadužio određeni broj maski, koje su dijelili građanima prilikom vršenja svojih poslova i zadataka na terenu.

Inicijativa je, kako je kazao, potekla od ministra unutrašnjih poslova, nakon čega su ministar i policijski komesar donijeli zajedničku odluku o ovoj akciji.

Čitaj još:   “BEYTİ KEBAP”– SULTANSKI ĆEVAP... (foto)

– Cilj ove akcije je da građani i policija ojačaju međusobnu saradnju i povjerenje, jer naša uloga u društvu nije samo represivnog, već i preventivnog karaktera, s obzirom na to da je policija u obavezi da štiti i služi našim građanima, što smo i bezbroj puta dokazali kroz dosadašnji rad i djelovanje policije Kantona Sarajevo – kazao je Hadžiabdić...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more