IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČEDO I CECA PRVI PUT OČI U OČI: ŽESTOKA RASPRAVA Zašto sam uhapšena?!

Čedo JOVANOVIČ: Zato što je postojala sumnja da znate ko stoji iza Đinđićevog ubistva!!!

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, nedelja… 11.05.2020… 00: 05…  ČEDO I CECA PRVI PUT OČI U OČI: ŽESTOKA RASPRAVA Zašto sam uhapšena?!

Gosti emisije Hit tvit su doktorka Darija Kisić Tepavčević, pjevačica Ceca Ražnatović, lider LDP Čedomir Jovanović i vlasnik i direktor TV Pink Željko Mitrović. Sam početak emisije obeležila je žestoka rasprava između pjevačice i političara

– Gospodin i ja se nismo do ove emisije, razlika jedina je što je on mene hapsio, a ja njega nisam – rekla je Ceca.

Vi ste majka, imate djecu, sami ste, ja nisam taj koji želi da vas ubije niti sam vas ubio. Vi vrlo dobro znate zašto se uhapšeni, ja sam poslednji čovjek na svijetu koji je to želio. Nisam želio ni da idem pored Zoranovog sanduka. Mislim da ovo nije miesto, za takvu raspravu… – počeo je Jovanović, na šta je pievačica oštro uzvratila:

Čitaj još:   SANDŽAK: Presječen kanal krijumčarenja heroina i zaplijenjeno 12 kilograma... (foto)

– Mislim da jeste mesto, mene vrlo zanima zašto sam ja uhapšena, ja na ovu temu čekam 17 godina, vi ste bili drugi čovek u državi tada, živo me zanima zašto sam ja bila uhapšena za ubistvo premijera, došli ste sa 150 policajaca u moju kuću, to je mogao jedan telefonski poziv da reši, ja bih došla u policiju – naglasila je Ražnatovićeva.

Čedo Jovanović je odmah uzvratio.

– Ja kad hapsim ja dođem sam. Vi ste uhapšeni pod sumnjom da ste znali ko stoji iza Zoranovog ubistva. Vi to vrlo dobro znate. Zna gospođa Ražnatović i ko sam ja i koga treba da se plaši – rekao je Jovanović.

Ražnatovićeva nije ostala dužna.

– Ja se ne plašim nikog – odgovorila je Ceca Ražnjatević…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more