IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE Lice četvorostrukog ubice: Sjekirom usmrtio članove porodice… (foto)

Miloš Ilić. sjekirom ubio oca Predraga, trudnu sestru Anu, maćehu Danijelu Radojković i njenu ćerku Saru, staru 12 godina!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, ponedeljak… 11.05.2020… 13: 35… OVO JE Lice četvorostrukog ubice: Sjekirom usmrtio članove porodice… (foto)

Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda. Kako saznajemo, Miloš je liječeni psihijatrijski bolesnik…

Miloš je na saslušanju priznao zločin, a bio je slabo komunikativan zbog svog psihičkog stanja.

Dosadašnji rezultati istrage ukazuju da je motiv zločina mržnja prema maćehi i njenoj ćerki, kao i psihičko oboljenje osumnjičenog.

Miloš Ilić (20), koji je osumnjičen da je u iznajmljenoj kući u Leskovcu sjekirom ubio oca Predraga, maćehu Danijelu, sestru Anu (18) i polusestru Saru (13), liječeni je psihijatrijski pacijent.

Naime, kako kažu rođaci ove porodice, Miloševa majka takođe ima psihičke probleme, a njegov rođeni brat (15) je zbrinut u ustanovi socijalnog staranja zbog istih nevolja.

Prema svedočenju Predragovih rođaka, ovu porodicu koja potiče iz bojničkog sela Granica, oduvijek je pratila bijeda i nesreća.

– Predrag je sa prvom ženom izrodio troje djece, ali se sa njom razišao jer nije mogao da se bori sa njenom bolešću. Sa djecom se potucao, nije imao stalno zaposlenje, mijenjao je stanove jer nije mogao da ih plaća. Sa Danijelom je počeo da živi 2007. godine, sa njom je dobio Saru. Međutim, sa rođenjem tog djeteta, njihovi problemi su postali još veći, jer se Danijelin odnos sa pastorcima pogoršao. Predrag je pokušavajući da sačuva vezu sa njom, žmurio na njeno ponašanje sa Milošem i Anom, koje je zaista bilo maćehinsko – priča rođak stradale porodice.

Milići su bili korisnici socijalne pomoći, ali kako svedoči ovaj čovek, Predrag je nastojao da prihode dopuni povremenim poslovima.

Čitaj još:   Jerusalem: Protest etiopskih Jevreja, povrijeđen veliki broj policajaca...

– Radio je na jednom hotelu u Beogradu, čija je rekonstrukcija u toku, i ja sam takođe tamo bio angažovan, pa smo se viđali svakodnevno. Poslednji put smo se videli u subotu, bili smo zajedno do pet sati popodne. Ništa nije ukazivalo da se u njegovoj kući dešava nešto neobično, nije se žalio ni na sina, ni na ženu. Dan ranije sam bio kod njih, zvao me je da ga ošišam jer je kupio mašinicu kako ne bi plaćao frizera. Danijela je bila neljubazna, korila ga je da ne zarađuje dovoljno, govoreći da radi samo za sebe. Znam da je ostavila troje svoje djece, od kojih je jedno invalid i došla za Predraga – komentariše porodičnu situaciju Ilića, rođak ubijenog…

izvor republika.rs

Čitaj još:   Kristijan GOLUBOVIĆ za OMILJENI VUČIĆEV TABLOID: "Zašto se taj ubica poziva na mene? Koga sam ja ubio?" (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more