IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Neki od novih detalja samoubistva Dr Violete: Smrt ima bliske veze sa mužem? (foto i video)

Bliža rodbina i prijatelji ispričali su policajcima da je Dr. Violeta Skorobać Ašanin pred smrt počela čudno da se ponaša…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, petak… 19. 06. 2020… 17. 31… Neki od novih detalja samoubistva Dr Violete: Smrt ima bliske veze sa mužem? (foto i video)

Dr. Violeta Skorobać Ašanin iz Beograda, vlasnica je klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, kažu potpuno se promijenila prije nego što se u nedelju ubila nožem u luksuznom stanu u centru Beograda…

Njeni rođaci i prijatelji ispričali su policajcima da je ona pred smrt počela čudno da se ponaša, imala je problema na poslu, zapostavila je kliniku i počela često da izlazi. Tek nakon tragedije zaključili su da je dr Violeta tim ponašanjem zapravo potiskivala neke probleme, ali niko iz njene okoline nije znao šta je zaista tišti i da će se to završiti kobno.

Izvor iz istrage kaže da je, sudeći po izjavama najbližih Violetinih rođaka i prijatelja, ona počela da se mijenja još krajem prošle godine.

“Navodno, u oktobru 2019. njen muž je potpuno preuzeo kontrolu nad klinikom za estetsku hirurgiju, koju je još 2000. osnovala dr Violeta.

Ostalo je nepoznato da li su oni to uradili u dogovoru, ili je to bilo na lično insistiranje muža, pa ju je to pogodilo. Nekoliko mjeseci je i sama kasnije, prema izjavama rođaka i prijatelja, desilo se još nešto što pogodilo čuvenu doktorku. Njena bliska prijateljica, koja je radila kao hirurg na toj klinici, dobila je otkaz”, kaže sagovornik.

Čitaj još:   LOV NA VJEŠTICE iz Beograda: Kriju ratne zločince, drže u zatvoru Mujanovića i Osmanovića i proganjaju NASERA Orića... (foto i video)

Violeta je, prema njegovim riječima, tada počela sa čestim noćnim svojim izlascima.

“Bliski prijatelji su primijetili da se ona drastično mijenja, kao da je pritiskaju neki problemi. Pomislili su da joj je teško što joj je usporio posao prethodnih mjeseci zbog epidemije koronavirusa, ali je i ona počela i psihički da se mijenja. Njeni najbliži su primjetili da više nije odavala utisak pozitivne i nasmijane osobe, kakva je bila do prošle godine. Međutim, nikom ni na kraj pameti nije palo da će dići ruku na sebe”, dodaje sagovornik.

Šta se tačno dešavalo u Violetinoj glavi uoči samoubistva, ostaće obavijeno i velom tajne. Ona je kobnog dana krišom uzela nož i ponijela ga u kupatilo, dok su u stanu bili njeni muž i sin iz prvog braka. Zatim se dva puta ubola u grudi, pri čemu je iz drugog puta zarila sebi sečivo u srce i preminula.

Čitaj još:   Jelena KARLEUŠA O GENOCIDU U SREBRENICI: Počnite da brojite do 8.372 uz svaki izgovoreni broj zamislite da je jedan čovjek pao... (foto, video)

Posle izvjesnog vremena, Violetini muž i sin su se zabrinuli što je nema i što se ne odaziva, pa su razvalili vrata kupatila zatekli sami strašan prizor...

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more