IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICAJCI OPTUŽENI ZA UBISTVO FLOJDA PUŠTENI IZ ZATVORA: Odakle im po 750.000 dolara za kaucije… (foto i video)

Mediji naveli su da je novac za kaucije (po 750.000 dolara za svakog od njih) prikupljen uglavnom na…

MINESOTA: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti , nedelja… 21. 06. 2020… 15: 20… POLICAJCI OPTUŽENI ZA UBISTVO FLOJDA PUŠTENI IZ ZATVORA: Odakle im po 750.000 dolara za kaucije… (foto i video)

Dva bivša policajca, od četvorice, kojima će se sudi i za slučaj ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda puštena su iz zatvora nakon što im je plaćena kaucija.

Tomas Lejn i Džej Aleksander Kueng na uslovnoj su slobodi, a toi uključuje zabranu rada u području bezbjednosti i zakona, zabranu kontakta ali i sa porodicom ubijenog Džordža Flojda, kao i zabranu napuštanja Minesote.

Njih dvojica će biti pod nadzorom policije i moraće da predaju oružje i dozvole za držanje oružja koje posJeduju.

Lokalni mediji naveli su da je novac za kaucije (po 750.000 dolara za svakog od njih) prikupljen uglavnom na internetu putem PejPal donacija, odnosno, uplata na veb stranicu otvorenu za prikupljanje sredstava ali i za njihovo puštanje iz pritvora.

Čitaj još:   VOJIN MIJATOVIĆ, UPUTIO ALARM: „Ovo više nije ni vjerski, ni nacionalni sukob, ovo je..." (foto)

Kueng i Lejn su osumnjičeni za pomaganje i podsticanje na ubistvo ali i kao i njihov kolega Tou Tao, dok se Derek Šovin tereti za ubistvo bez predumišljaja, odnosno ubistvo drugog stepena...

izvor agencije ABC

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more