IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Halidova drama se nastavlja: Pred organima reda moraju da svjedoče mu i djeca? (foto)

Pokrenuti novi procesi: SUDILO MU SE ZA PREBIJANJE BIVŠE LJUBAVNICE…

PRIJEDOR: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 12. VII 2020… 00: 05… Halidova drama se nastavlja: Pred organima reda moraju da svjedoče mu i djeca? (foto)

Pjevaču Halidu Muslimoviću još uvijek nije okončano suđenje za prebijanje bivše ljubavnice Sonje Bašić, a već su pokrenuti novi procesi pred sudovima u Bosni i Hercegovini.

Naime, u junu je održan prvi pretres u Prijedoru po Sonjinoj tužbi da joj se duguje 107.000 eura plus kamatu, ali je ročište odloženo za 21. jul.

Osim tužilje i tuženog, na sud će morati da dođu i pjevačeva djeca ali i kao svjedoci, Enis i Lejla Muslimović. Tu ipak nije kraj sudskim procesima ali i – kako se priča, do kraja godine počeće još dva koja je pokrenula Sonja.

Halid Muslimović, Sara

Predmet jedne tužbe je kleveta, budući da je Halid rekao a da i za tu svoju ljubavnicu rekao da je narkodiler i kriminalac, dok se druga tužba tiče su i osporavanja prenosa imovine.

Čitaj još:   SNIMAK KOJI UPOZORAVA: Objavljen video stravične nesreće kod Mostara...

Naime, Halid je prebacio kuću u Sarajevu na ime ćerke Lejle kako bi lično i on izbjegao konfiskaciju zbog dugovanje prema Bašićevoj, pa će ona preko suda morati da traži da se nekretnina vrati na pjevačevo ime…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more