IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ERMINA PAŠOVIĆ BACILA OKO NA EDA: Poslata poruka “SULTANE MOJ…”(foto + video)

Ermina Pašović jedno je od najvećih iznenađenja “Zadruge 3” ušla je i na imanje da razdvoji svog tadašnjeg dečka od pjevačice, postala je pravi hit među zadrugarima, publikom je dovela do 15. mjesta u superfinalu…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 18:07. 20 20… 01: 05… ERMINA PAŠOVIĆ BACILA OKO NA EDA: Poslata poruka “SULTANE MOJ…”(foto + video)

Erminu su često nazivali najvećim fanom porodice Đogani, ali ono po čemu će ostati najpoznatija, je da je u svakoj čorbi bila kriškica. Tako je se i Mirko Gavrić šalio sa njom po njegovom povratku u Bijelu kuću, te joj je otkrio da nalazi se i na skoro svakom klipu koji jeokačen na zvanični kanal”Zadruge”.

Ermina je imala komplikovanne odnose sa mnogim zadrugarima, a na toj listi se nalazi i Edis Fetić.

Edo, koji je često sebe nazivao i “doktorom rijalitija”, dao je i sam sebi i drugu titulu i to zbog svojih ljubavnih avantura i ophođenju naravno prema Dragani Mitar. Edo je zbog toga sebe nazivao sultanom.

Sa ovim su se šalili mnogi zadrugari, a naročito i Ermina. Pred sam je kraj  “Zadruge 3”, izašla je pjesma “Žena od sultana”, koju izvodi Tijana M. Zbog Edove šale, Ermina je ovu pijesmu posvetila upravo Fetiću, a danas ga se i ponovo sjetila.

Čitaj još:   Drama u Severinoj porodici: Preživjeli pravi horor... (foto)

Dok je na njenom televizoru išla pjesma “Žena od sultana”, Ermina je ovo snimila, tagovala Eda i posvetila mu poruku.

Sultan moj- napisala je Ermina, uz emotikone koji označavaju plakanje od smijeha.

Da li se Ermina samo šalila ili ovime zapravo Edisu i nešto drugo poručuje a to samo ona zna.

izvor alo.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more