IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORKA TEGOM SMRSKALA GLAVU LJUBAVNIKU: Jezivi detalji stravičnog zločina u centru Beograda! (foto)

Crnogorka je, uhapšena zbog sumnje da je ubila svog 24 godine starijeg partnera…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 18 :07. 20 20… 22: 55… CRNOGORKA TEGOM SMRSKALA GLAVU LJUBAVNIKU: Jezivi detalji stravičnog zločina u centru Beograda! (foto)

Crnogorska državljanka Sanja Radojičić (27) uhapšena je u stanu u koji se nalazi u Deligradskoj ulici u centru Beograda zbog sumnje da je juče ujutru udarcima tegom ubila svog partnera Aleksandra Obadića (51). Zločin se desio oko osam sati, a prethodila mu je žestoka svađa.

stan gde se ubistvo dogodilo

– Sumnja se da su Radojičićeva i Obadić, koji su navodno bili a u ljubavnoj vezi, prethodne noći zajedno pili i koristili narkotike, pa su se posvađali i žestoko potukli. Poslije gađanja stvarima i makljaže, ona je dograbila teg za vježbanje i udarila Aleksandra njime u glavu- kaže izvor…

Poslije zločina izašla je na terasu i sva krvava dozivala pomoć. Vikala je da se zaključala u stanu i da je izgubila ključeve. Prolaznici su i pozvali prvo vatrogasce i Hitnu pomoć, a kada su obili vrata, zatekli su mrtvog čoveka sa povredama po glavi i tijelu. U stanu su nađeni i tragovi narkotika, pa se sve i provjerava da li su Radojičićeva i Obadić konzumirali kokain prije svađe.

Čitaj još:   BEOGRAD: Počeo peti skup "Srbija protiv nasilja", deseci hiljada ljudi uzvikuju "Vučiću odlazi"... (foto, video)
zgrada gde je počinjeno ubistvo

Vrata stana u kome se zločin dogodio juče su bila zapečaćena, a i komšinica koja živi na spratu ispod kaže da je od rane zore čula svađu.

– Čula sam dreku i pomijeranje stvari, zvučalo je kao da se prvo gađaju predmetima. Djevojka je vrištala i cičala, ali nisam mogla ni da sve to i da naslutim šta se dešava. Ubrzo nakon toga sam izašla, a kada sam se vratila, bilo je mnogo policije… 

Obadić i Radojičićeva su, navodno, u zgradi živeli kao podstanari, a komšije ih nisu poznavale.- Nedavno su se doselili, on je tu živio, a tu djevojku smo viđali kako ponekad dolazi s mlađim muškarcem. Iznenađeni smo što joj je Aleksandar bio dečko, jer smo mislili da je on otac njenog momka. Tokom a i uviđaja sam čuo da je on prvi napao djevojku- rekao je komšija.

Tada sam saznala da se desilo ubistvo,ali sam pomislila da je djevojka ubijena jer sam uglavom čula zapomaganje žene – priča zaprepašćena stanarka zgrade u Deligradskoj ulici.

Policija je tokom uviđaja pronašla i teg, kojim je, kako se sumnja, Sanja prvo i usmrtila Aleksandra…

Čitaj još:   ANA Brnabić, upozorava: "55 zaraženih, ulice pune ljudi, tjerate nas da uvedemo policijski sat..." (foto)

izvor srbijadanas.rs

BEOGRAD: IRFAN MENSUR Opljačkan usred “bijelog dana” i to u centru grada…

Čuveni balkanski umjetnik i glumac Irfan Mensur opljačkan je u centru Read more

BEOGRAD Policija pronašla Fatimu: Jordanka koja je širila HIV Beogradom

Fatema Alas (38) bavila se prostitucijom u centru Srbije, a Read more

BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom “Alkatrazu”…

U posebnom odeljenju zatvora u Požarevcu, poznatom i kao srpski Read more