IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: POGINULE MAJKA I KĆERKA otac i mlađa kći u kritičnom stanju…

Na magistralnom putu M-108 Teslić- Gornji Buletić sinoć u 23 i 23 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale a dvije tepško povrijeđene.

Na licu mjesta od zadobijenih povreda smrtno su stradale supruga Svjetlana Livnjak (36) i kćerka Dragana Livnjak (19), dok su teške povrede zadobili vozač Zoran Livnjak (44) i četverogodišnje dijete. Oni su prevezeni u Opštu bolnicu Doboj, a onda na UKC RS u Banja Lluku i njihovo zdravstveno stanje je veoma teško.

Kako je potvrđeno iz UKC RS, noćas oko  u 02:30 časova Z.L. i S.L. su sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Doboj  dovezeni u Urgentni centar UKC RS.

“Pacijent Z.L. je hospitalizovan u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS sa teškim povredama glave zadobijenim u saobraćajnoj nesreći”, naveli su iz UKC RS.   Prema riječima Bojana Tomanića, dežurnog doktora u Klinici pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, životno je ugrožen i sve dalje prognoze u vezi njegovog zdravstvenog stanja su preuranjene.

Čitaj još:   BEOGRAD, KO O ČEMU, IVANIĆ I VUČIĆ - NIOČEMU: Završen sastanak, ključnih problema i izazova...

“Pacijentica S.L. (4) hospitalizovana je u Klinici za anesteziju ali u svemu i intenzivno liječenje – Odjeljenje intenzivne njege sa teškim povredama glave zadobijenim u saobraćajnoj nesreći”, naveli su iz UKC RS.

Prema riječima Dejana Nikića, dežurnog anesteziologa u Klinici pacijentica je priključena na aparate za mehaničku ventilaciju, životno je ugrožena i sve dalje prognoze u vezi njenog zdravstvenog stanja su preuranjene.

Drugim automobilom, Audijem A-6, upravljao je Goran Bjelac (20) iz Teslića s kojim je bila djevojka E. M. (20).

izvor: agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more