IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZDRAVKO Krivokapić: Potvrda dogovora o ekspertskoj vladi, imena kandidata za ministre narednih dana… (foto i video)

“Narednih dana upoznaću stranke sa mojim prijedlogom kandidata za sve ministre u ekspertskoj vladi”, najavio je mandatar ZDRAVKO Krivokapić…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Zanimljivost, Putovanja, vijesti, petak…30. X 2020…19:59… ZDRAVKO Krivokapić: Potvrda dogovora o ekspertskoj vladi, imena kandidata za ministre narednih dana… (foto i video)

Na današnjem sastanku lidera pobjedničkih koalicija potvrđen je naš raniji dogovor o izboru ekspertske vlade koju će podržati tri koalicije koje su pobijedile na parlamentarnim izborima, napisao je na Twitteru mandatar Zdravko Krivokapić.

“Narednih dana upoznaću stranke sa mojim prijedlogom kandidata za ministre u ekspertskoj vladi”, najavio je on.

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Nebojša Medojević, Milan Knežević, Crno na bijelo Dritan Abazović i predstavnici koalicije Mir je naša nacija održali su danas sastanak prvo sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem.

Lider GP URA Abazović je ocijenio da je sastanak bio odličan te da su svi ti učesnici zadovoljni, te da je preovladao koncept ekspertske vlade.

Čitaj još:   Mihailo RADOJIČIĆ- ŠOK: Tu smo... Kakvi bilmezi! (foto, video)

“Mandatar će saopštiti imena. Preovladao je koncept ekspertske vlade, očekujem da tamo ne bude političara. Imamo visoki stepen saglasnosti .  Što prije treba da imamo vladu dali smo mu povjerenje i mislim da će on izabrati ljude. Predlog mandatara je da u parlamentu do 8. novembra iznese plan a onda kreće procedura zakazivanja skupštine”, istakao je Abazović nakon sastanka...

Izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more