IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POZNATI PJEVAČ NA RUBU BANKROTA: “Neka me neko zaposli, MOGU BITI KONOBAR ILI KOPAČ KROMPIRA” (foto i video)

“Ja bih volio da mene neko zaposli, ako neko treba DJ-a na radiju ili kopača krompira”, kaže Goran…

VINKOVCI: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak…02. 11. 20 20…20: 23… POZNATI PJEVAČ NA RUBU BANKROTA: “Neka me neko zaposli, MOGU BITI KONOBAR ILI KOPAČ KROMPIRA” (foto i video)

Hrvatski muzičar i pjevač Goran Bare (55) kazao je kako se našao na rubu egzistencije, s obzirom i da zbog još uvijek aktualne pandemije koronavirusa nema nastupa, a upitno je i kad će sa svojim Majkama moći na pozornicu.

“Ja bih volio da mene neko zaposli, ako neko treba DJ- a na radiju ili kopača krompira. Ili prodavača jer ja imam trgovački ispit, imam ugostiteljski ispit također, tako da mogu biti i konobar. Ja sam čovjek totalno bez primanja, da živim na rubu egzistencije, ako neko treba radnika neka nazove”, ispričao je zabrinuti roker.

Čitaj još:   ANDREJ Milović: “Uspješna” akcija DRITANA Abazovića i FILIPA Adžića, uhapsili petarde i automobile... (foto, video)

Kazao je i kako je u karantinu vrijedno radio na novom albumu, ali da i koncerti su mu odgođeni i otkazani, a zna se da su nastupi uživo bili uvjerljivo najozbiljniji prihod domaćih muzičara. Priznao je neuništivi Bare i kako ga ljute dvostruka mjerila oko epidemioloških mjera.

“Ako se u crkvama može naći dvije hiljade ljudi, ja ne znam zašto se onda ne bi mogli naći i na koncertu. Vjerovatno zato što nas čuva nečastivi, a njih čuva Bog”, zaključio je Bare…

izvor dnevnik.hr

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more