IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PJEVAČ OTKRIO Kako i s kim je HALID proslavio svoj 67. rođendan… (foto i video)

Halid Bešlić zadnjih osam mjeseci u doba pandemije koronavirusa provodi u krugu rodbine i prijatelja…

SAARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Recepti, vijesti, subota 21.11.2020…22: 28 …  PJEVAČ OTKRIO Kako i s kim je HALID proslavio svoj 67. rođendan… (foto i video)

NIJE TEŠKO PROVJERITI DA JE Kao i ostali pjevači, i Halid Bešlić posljednjih osam mjeseci u doba pandemije koronavirusa provodi u krugu rodbine kao i prijatelja… 

Zbog COVID- 19 još ni ne pomišlja na pjevanje i koncerte, a i novi su spotovi sačekat će 2021. godinu. Skromno u društvu svoje životne saputnice Bešlić je jučer proslavio i 67. rođendan.

– Sve je prošlo bez nekog slavlja i svečanosti. Bio je to samo baš i jedan običan dan. Sjedio sam sa svojom Sejdom, javljao se na brojne pozive i odgovarao na poruke koje stižu sa svih krajeva svijeta. Među prvim su čestitali sin Dino, snaha Mahira sa blizancima Lamijom a i Belminom-Kanom. Malo smo ispunjavali i križaljke. Sejda nije pravila ni one neke specijalitete pošto smo oboje na dijeti. To je lakše kada se oboje siguro pridržavamo režima ishrane– kaže za jedan portal Halid Bešlić.

Kako nam govori naša muzička legenda, ne boji se starenja.

Čitaj još:   EDIN Smailović: Protesti u CG- karika koja nedostaje i neminovni put pakla... (foto)

– Sve je to za ljude. Samo neka bude po redu. Ipak, mora se čovjek prvo i čuvati. Posebno u ovo vrijeme koronavirusa. Čekamo kao svi i to i na svijetu da ovo prođe i da se vratimo normalnom životu. Da ponovo se pjevamo i veselimo se širom svijeta. Ipak, sve je još to neizvjesno. Kada su novi videozapisi u pitanju, to će sačekati proljeće. Posljednji ja sam snimio za pjesmu “Da vrijeme stane” talentovanog Dženana Jahića i neka se ona sada malo emitira na televizijama. Kada laste dođu, onda ćemo biti vrijedni i snimiti dva-tri nova spota- rekao je na kraju Bešlić.

izvor Faktor.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more