IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Optužnica za SANINA Raščića zbog izazivanje panike i nereda… (foto)

SANIN Raščić osumnjičen da svojim izjavama o prirodi i motivima napada koji se dana 1.09.2020. godine desio u Pljevljima…

PLJEVLJA:Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti,vijesti,utorak24.XI…15: 49 …PLJEVLJA: Optužnica za SANINA Raščića zbog izazivanje panike i nereda … (foto)

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima podnijelo je Osnovnom sudu u Pljevljima optužni predlog protiv Sanina Raščića zbog krivičnog djela izazivanje panike i nereda.

“Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima donijelo je odluku donijelo nakon prikupljanja potrebnih obavještenja i podataka o a i to u ranije formiranom predmetu povodom prijave građana i navoda u pojedinim medijima da je lice S.R. svojim izjavama o prirodi i motivima napada koji se dana 1.09.2020. godine desio u Pljevljima na njegovu štetu izazvao paniku među građanima u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju državne tužiteljke ODT Pljevlja Nataše Baječete.

Čitaj još:   DRAGAN BURSAĆ: ''DIREKTORICA ŠKOLE U PLJEVLJIMA BOJANA OBOŽAVA DA KRMETINOM KLJUKA BOŠNJAKE, čisto onako IZ ČETNIČKOG PASJALUKA”

Podsjećamo, Socijaldemokrate Crne Gore su 1. septembra saopštile da je Raščić napadnut...

-“Divljački pir “oslobodilaca” iz Pljevalja nije se završio demoliranjem naših prostorija u tom gradu. Ovog puta, izgrednici su otišli korak dalje. Napadnut je častan čovjek koji u svojoj političkoj karijeri, kao i u svom životu uopšte, nikad nikog nije uvrijedio ili povrijedio, po bilo kom osnovu- kazali su tada iz Socijaldemokrata.

izvor rtcg.me

LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more