IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LITIJAŠI OPET U AKCIJI: Policijac i dvije osobe udarali vozila sa srpskim trobojkama, spriječen veći incident… (foto i video)

Danas je oko 15.30 sati došlo do incidenta na auto litiji, ali je reakcijom policije spriječen veći incident…

IGALO: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 06.12.2020… 19: 47… LITIJAŠI OPET U AKCIJI: Policijac i dvije osobe udarali vozila sa srpskim trobojkama, spriječen veći incident (foto i video)

M. P. i V.S. su na petlji ispred jednog ugostiteljskog objekta udarali u vozila koja su su prolazila u koloni sa istaknutim trobojkama i crkvenim zastavama.

U Igalu je danas oko 15.30 sati do incidenta na takozvanoj auto litiji, ali je brzom reakcijom policije spriječen veći incident o svemi izvještava CdM.me portal…

Kako je saopšteno iz Uprave policije, protiv policajca M.P i učesnika incidetna V.S i I.R biće podnijete prekršajne prijave. M. P. i V.S. su na petlji ispred jednog ugostiteljskog objekta udarali u vozila koja su su prolazila u koloni sa istaknutim trobojkama i crkvenim zastavama.

Oni su pokušali od jednog učesnika autolitije da oduzmu i zastavu, dodaju u policiji. Tom prilikom je na vozilu slomljen prozor, potom je udario u drugi automobil.

Čitaj još:   VIC DANA: Probudio se buraz Mujo, nakon burnog novogodišnjeg slavlja, kad eto odjednom, Fata leti iz kuhinje, ispred stavi vruć burek… (foto)

“Kolona se zaustavila i nakon verbalnog konflikta navedena lica su se vratila u ugostiteljski objekat. Policijske službenici koje su a i Centra bezbjednosti Herceg Novi su spriječili veći incident, a lica iz kolone vozila su se vratila u svoja vozila i nastavila kretanje”, navode u UP.

Lice mjesta je obezbjeđivala policija.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji se izjasnio da u navedenim radnjama nema elemenata krvičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, već da je riječ o krivičnom djelu uništenje i oštećenje tuđe stvari čije se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi”, zaključuju u saopštenju...

izvor CdM,me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more