IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAPALO 70 CENTIMETARA: Snježna oluja obustavila masovno testiranje na koronavirus… (foto i video)

Prekriveni su snijegom, koji od petka do subote napadao 70 centimetara, a prognoze su da bi tokom dana moglo pasti još 110 centimetara, navela je novinska agencija APA…

TIROL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 06.12.2020… 18: 47… NAPALO 70 CENTIMETARA: Snježna oluja obustavila masovno testiranje na korona virus… (foto i video)

Nekoliko oblasti u austrijskim Alpima zaustavilo je masovno testiranje na koronavirus, nakon oluje koja je donijela ogromne količine snijega, a zbog čega je izdato i upozorenje na lavinu najvišeg nivoa, javlja Anadolu Agency (AA).

Dijelovi provincije Tyrol prekriveni su snijegom, koji je od petka do subote napadao 70 centimetara, a prognoze su da bi tokom dana moglo pasti još 110 centimetara, navela je austrijska novinska agencija APA.

U Istočnom Tyrolu, 500 domaćinstava je ostalo bez struje, nakon što su grane drveća oborile dalekovode, a nivo upozorenja na lavinu podignut na peti stepen. Zbog toga,nekoliko oblasti u Istočnom Tyrolu obustavilo je testiranje na koronavirus.

Čitaj još:   Rijaliti zvijezda, Zerina Hećo i Dado Glišić, bi ušli u jedan od rijaletija, za odredjenu cıfru... (foto i video)

U Austriji je u petak počeo dobrovoljni program masovnog testiranja za koji se vlasti nadaju da može da spriječi novo zatvaranje zemlje.Brzo antigensko testiranje počelo je u Beču i u provincijama Vorarlberg i Tyrol.

Tokom prva dva dana, testirano je 300.000 ljudi, od ukupno devet miliona stanovnika. Vlada se nada da će nekoliko miliona ljudi biti testirano do sredine decembra.

Izvor: agencije aa

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more