IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITANOV PRVI RADNI DAN: Odmah smjena direktora policije… (foto)

Veselin Veljović neće više obavljati dužnost direktora policije, saopštio je danas potpredsjednik crnogorske Vlade Dritan Abazović…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 07.12.2020… 18: 51… DRITAN I PRVI RADNI DAN: Odmah smjena direktora policije… (foto)

Nakon smjene vlasti u Crnoj Gori, premijeru Zdravku Krivokapiću kao i ministrima je danas prvi radni dan na novim dužnostima, i da je održana prva sjednica vlade.

Nakon sjednice predviđeno je da ministri odu u svoje resore.

Krviokapić je, kažu, na posao došao taksijem…

“Završen radni sastanak s direktorom Uprave policije (UP) Veselinom Veljovićem. Dogovoreno da gospodin Veljović više neće biti direktor policije Crne Gore”, napisao je Abazović na Twitteru uz fotografiju sa sastanka.

Abazoviću je danas prvi radni dan na mjestu potpredsjednika Vlade Crne Gore…

Čitaj još:   PETICIJA PODRŠKE DRAGINJI Vuksanović Stanković: DA PODNESE OSTAVKU U SDP- u

Odgovarajući na pitanje novinara da li proslave koje su bile organizovane u nekoliko gradova vidi kao proslavljanje nove Vlade ili kao provokaciju i ka nekim manjinama, Abazović rekao da je uvijek srećan kad ljudi se raduju, ali da to ne treba da bude na štetu nekog drugog. 

Podgorica, 5. 12. 2020. – Potpredsednik nove Vlade Crne Gore Dritan Abazovic dao je intervju kineskoj kuci CMG u kome je iskazao svoja ocekivanja od sledece godine u Crnoj Gori, svetu i odnosima CG i Kine. (BETAPHOTO/CMG/EV)

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more