IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE SAMI APOSTOLI: Članovi Vijeća za nacionalnu bezbjednost CRNE GORE… (foto)

Vlada Crne Gore je donijela Rješenje o imenovanju novog Vijeća za nacionalnu bezbjednost, a danas se zvanično oglasila tim povodom. Predsjednik Vijeća je premijer Zdravko Krivokapić...

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 25.12…20 20… 15: 51… SVE SAMI APOSTOLI Članovi VIjeća za nacionalnu bezbjednost CRNE GORE… (foto)

U okviru kadrovskih pitanja, Vlada Crne Gore je pod hitno donijela Rješenje o imenovanju Vijeća za nacionalnu bezbjednost, danas se zvanično oglasila tim povodom. Predsjednik Vijeća je premijer Zdravko Krivokapić.

Članovi Vijeća za nacionalnu bezbjednost sve sami APOSTOLI Dritan Abazović potpredsjednik Vlade Crne Gore, Vladimir Leposavić sada je ministar pravde,ljudskih i manjinskih prava, Sergej Sekulović trenutni ministar unutrašnjih poslova, Olivera Injac je ministarka odbrane, pa tu je Milojko Spajić ministar finansija i socijalnog staranja, i Đorđe Radulović ministar vanjskih poslova, Dejan Vukšić vršilac dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i na samom keaju Milan Knežević predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore.

Sastav Vijeća propisan je Zakonom o osnovama obavještajnog sektora, a njegova uloga je „usmjeravanje i koordinacija rada organa koji čine i to obavještajno bezbjednosni sektor“.

Čitaj još:   ZOLA SE Oglasio i otkrio IME MILJANINOG BUDUĆEG DJETETA: Ne srpsko, već MUSLIMANSKO, "Selim ili Alma..." (foto)

Izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more