IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KONAČNO IZABRAN NOVI ADVOKAT Mike Aleksića: “Nemojte vi suditi prije suđenja”… (foto)

Saslušajte šta odbrana ima da kaže, a onda izvodite vaše zaključke- rekao je novi advokat Jakovljević…

Zoran Jakovljević, novi advokat Miroslava Mike Aleksića, stigao je u Više javno tužilaštvo gdje se danas nastavljaju saslušanja djevojaka koje su prijavile profesora glume za silovanje i seksualno zlostavljanje, burno se obratio okupljenim novinarima.

– Saslušajte šta odbrana ima da kaže, a onda izvodite vaše zaključke – rekao je Jakovljević, a potom dodao:

“Nemojte vi suditi prije svakog suđenja”.

 Saslušajte šta odbrana ima da kaže, onda izvodite vaše zaključke. Nemojte vi suditi pre svakog suđenja- kratko je rekao Jakovljević, nakon čega je ušao u zgradu tužilaštva..

Nakon toga Jakovljević, koji je nekada bio zamjenik tužioca, okrenuo se i ušao u zgradu na saslušanje mlade glumice Ive Ilinčić koja je nekoliko minuta prije njega stigla u Više tužilaštvo u pratnji oca i advokata Srđana Ilinčića i još dva pravna zastupnika.

Podsjetimo, Srđan Ilinčić rekao je za “Blic” da je u ovom slučaju i advokat i otac, ali ipak “malo više otac”, te da je, na želju svoje ćerke Ive, danas napustio sudnicu.

Čitaj još:   SARAJEVO, PRIZORI NA NEBU: Munje i gromovi parali nebo, oluja protutnjala, nestajalo struje... (foto, video)

– Po želji moje ćerke napustio sam sudnicu, kako bi se ona osjećala komfornije dok daje izjavu – rekao je Srđan Ilinčić za “Blic”.

Juče je u Višem tužilaštvu saslušana glumica Milena Radulović, koja je Aleksića optužila za silovanje i seksualno zlostavljanje. Ona je u ekskluzivnoj ispovjesti za “Blic” ispričala da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina i bila je učenica njegove škole glume. Nakon nje, ispovjest je dala i Iva Ilinčić, koja je navela da je Aleksić nije silovao, ali da ju je više puta seksualno zlostavljao. Potom su se policiji prijavile i druge žrtve profesora glume.

Dešavanja u regionu prati naša suradnica: Adna BOJADŽIĆ

izvor: blic.rs

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more