IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROFESOR IZ PAKLA: Pitali MIKU da li se neka učenica zaljubila u njega, dao JEZIV odgovor “NOSE ME U SEBI”… (foto)

Poznati srpski reditelj i učitelj glume Mika Aleksić priveden je zbog optužbi glumice Milene Radulović da ju je silovao dok je bila maloletna.

Milena je u svojoj ispovesti ispričala da se sve dogodilo u školi glume, “više od jednom”, kada je imala samo 17 godina, a Aleksić već 61.

Vest o uglednom profesoru glume Miroslavu Mike Aleksiću, koji je završio iza rešetaka zbog seksualnog zlostavljanja svojih učenica, naišla je na žestoku osudu javnosti.

I dok se nije javno saznalo za mračne tajne i zlodela koje je vršio ugledni profesor, reditelj i scenarista Mika Aleksić, iz njegovih intervjua za novine i dnevne magazine moglo se naslutiti koje stvari je krio od javnosti.

Naime, Mika Aleksić je u jednom od intervjua, za dnevni list “Politika”, odgovarao u stilu onoga što je cela Srbija sada mogla da čuje prethodnih dana. Delove intervjua vam prenosimo u tekstu i fotografiji ispod.

– Doživljaj zadovoljstva života koji jelep sam po sebi, kao i činjenica da sam od svog zanata napravio umetnost u kojoj sam OSTVARIO PRAVI ODNOS SA DECOM. Ja, nažalost, nemam svoju decu, ali imam njih 3.000 koji, na određen način, nose mene u sebi. Učeći ih glumi NAUČIO SAM ih životu – rekao je tada Aleksić.

Čitaj još:   UŽAS: MIKA ALEKSIĆ SNIMAO SILOVANJA SVOJIH UČENICA: Inspektori zgroženi šta su djevojke ispričale u svjedočenju... (foto)

Na pitanje DA LI SE NEKA UČENICA ZALJUBILA U NJEGA, on je odgovorio- To su prirodna pubertetska osećanja koja se ponekad, jave. To su naklonosti u situacijama kad ti je neko blizak. Ali, to se lako prevaziđe. Prevede s eu drugi oblik i dobije pravi prijateljski sadržaj. I ja sam se u gimnaziji zaljubio u profesorku.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslavala Aleksića (68) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

izvor: alo.rs